Actualitat

Carrizosa (CS): “Als qui imposaran el lawfare de veritat és als agents que van defensar el nostre Estat de Dret”

by cscatalunya — 10 novembre 2023 @ 12:14
Comparte

“Ciutadans no demana l’amnstia per als policies i guàrdies civils, com tampoc la demanen els policies per a ells mateixos. Demanem justícia”, ha declarat

Barcelona, 10 de novembre de 2023. “Als qui imposaran el lawfare de veritat és la Policia Nacional i la Guàrdia Civil que va defensar el nostre Estat de Dret”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (CS) a Catalunya, Carlos Carrizosa, en la concentració en contra de l’amnistia convocada pel Sindicat Unificat de Policia (SUP) i l’Associació Unificada de Guàrdies Civils (AUGC). “Els responsables dels disturbis violents se n’aniran de rosetes mentre a la policia la tenen en els tribunals”, ha declarat Carrizosa, qui ha fet costat als agents processats per l’1 d’octubre.

Durant la concentració, Ciutadans ha lliurat dos rams de flors als representants, respectivament, de SUP i AUGC, els qui per la seva part han agraït el gest declarant que “preferim les flors a les llambordes“, en referència a les agressions que van rebre en Urquinaona per part de radicals separatistes els delictes dels quals quedaran amnistiats després de conèixer-se l’acord de Pedro Sánchez amb el pròfug Carles Puigdemont.

“Ciutadans no demana l’amnistia per als agents, com tampoc la demanen els policies per a ells mateixos. Demanem justícia: que els responguin en els tribunals els qui van atacar l’estat de dret i la Constitució i no els qui els van defensar”, ha manifestat el president dels liberals a Catalunya. Carrizosa s’ha mostrat molt dur contra l’amnistia: “Resulta que se n’aniran amnistiats els que van oprimir a la resta dels catalans amb unes lleis il·legals de desconnexió que són una vergonya”.

Carrizosa, que ha recordat que Ciutadans redoblarà la seva presència en actes, manifestacions i trobades, participant aquest mateix divendres en un debat en el ICAB i assistint el diumenge a la concentració de Plaça Sant Jaume, ha animat al conjunt de la societat catalana a mobilitzar-se cívicament i pacíficament contra l’amnistia i “els atacs a la igualtat entre espanyols i a la separació de poders”.

Volver a ACTUALIDAD