Actualitat

Carrizosa (CS): “El veritablement democràtic seria que Sánchez reconegui la seva mentira i convoqui eleccions”

by cscatalunya — 12 novembre 2023 @ 11:44
Comparte

Carrizosa ha afirmat que a la mobilització de Plaça Sant Jaume estan els qui “romanem dempeus, a diferència de Sánchez nosaltres no ens agenollem davant el separatisme”

Barcelona, 12 de novembre de 2023. “El veritablement democràtic seria que Sánchez rectifiqui i torni a convocar eleccions”. Així ho ha dit el President de Ciutadans (CS) a Catalunya, Carlos Carrizosa, des de la manifestació en contra de l’amnistia convocada per l’entitat Catalunya Suma. “Qui no accepta el resultat de les eleccions no som nosaltres, és Sánchez, que menteix respecte a tot l’afirmat en mesos anteriors”, ha declarat Carrizosa, qui l’ha acusat de dir una cosa en campanya i aplicar l’oposada després de les eleccions. Per aquest motiu, CS l’ha reptat a convocar eleccions ara que els espanyols coneixen els seus plans.

 

El líder de Ciutadans ha recordat i valorat la “enorme mobilització cívica de la societat civil espanyola”: “Així ho estan demostrant les associacions judicials, fiscals, inspectors d’hisenda, els col·legis d’advocats, procuradors, inspectors de treball i la societat civil en general”, que no ha callat davant el “despropòsit” dels acords entre Sánchez i el separatisme.

 

Carrizosa ha afirmat que a la mobilització de Plaça Sant Jaume estan els qui “romanem dempeus, a diferència de Sánchez nosaltres no ens agenollem davant el separatisme” i ha afegit que “nosaltres som els qui reivindiquem la igualtat per a tots els espanyols.

 

Finalment, Carrizosa ha avisat que Ciutadans “continuarà secundant totes les mobilitzacions pacífiques, com vam fer en la manifestació del 8 d’octubre, en la de Policia Nacional i Guàrdia Civil enfront de la Ciutat de la Justícia i com fem avui”. Finalment, ha anunciat que la setmana que ve també assistirà amb companys de Ciutadans a la manifestació convocada a Cibeles.

Volver a ACTUALIDAD