Actualitat

Carrizosa (CS) a Aragonès: “Amb l’ajuda del PSOE estan traslladant la inestabilitat institucional del procés a tota España”

by cscatalunya — 22 novembre 2023 @ 12:40
Comparte

Ciutadans exigeix que se celebri el ple específic sobre Rodalies que el Govern va suspendre unilateralment

Parlament de Catalunya, 22 de novembre de 2023. El president de Ciutadans (CS), Carlos Carrizosa, ha avisat avui des del Parlament de Catalunya que l’independentisme, amb l’ajuda del PSOE, “traslladant la inestabilitat institucional del procés a tota Espanya” amb “lleis inconstitucionals i advertiments constants des d’Europa”.

Carrizosa ha retret a Aragonès que estigui més preocupat per l’estabilitat del seu Govern que per la de Catalunya. “L’única cosa que hi ha estable després dels seus acords amb el Govern són els privilegis del separatisme. La seva mesura estrella ha estat una amnistia per a beneficiar a polítics malversadores, als qui cremaven carrers i als qui ho organitzaven tot”, ha exposat. “Esquerra o Junts no volen millorar la vida dels catalans, volen afeblir la nostra democràcia, desestabilitzar-la perquè resulti més fàcil destruir-la”.

En aquest sentit, Carrizosa ha denunciat que “si Sánchez és la millor crossa del separatisme, Ciutadans ha estat, és i serà el millor fre”, i ha assegurat que “fins i tot Aragonès i Rufián ho reconeixen: avui és més fàcil afeblir a Espanya perquè Ciutadans no està en el Congrés”.

Precisament a la rellevància del paper de CS a Europa per a denunciar els excessos de Sánchez i el separatisme s’ha referit el president dels liberals a Catalunya. Així, Carrizosa ha celebrat que avui, a Europa, s’estigui debatent “l’atac que preparen contra l’Estat de Dret” gràcies a la proposta de CS. “Vostès són els inductors, Sánchez és executor material de l’atac a l’Estat de Dret”, li ha dit a Aragonès.

Per part seva, la diputada de Ciutadans, Marina Bravo, ha exigit al Govern que convoquin el ple específic de Rodalies que van suspendre unilateralment. “Des que van anunciar el traspàs l’única cosa que hem tingut és frustració dels treballadors, una vaga de cinc dies que ens afectarà a tots i res que faci pensar que Rodalies vagi a funcionar millor que abans”, ha exposat Bravo. “Fa una dècada que tenen competències per a millorar el servei, no les han volgut utilitzar. Ara balafiaran diners en duplicitats. Podran presumir d’haver aconseguit més càrrecs i més divisió, però per descomptat no d’haver aconseguit una sola millora en la vida dels catalans.”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD