Actualitat

La Presidenta del Parlament talla el micròfon i amenaça a la portaveu de Ciutadans per ensenyar la bandera d’Espanya i la senyera

by cscatalunya — 23 novembre 2023 @ 17:18
Comparte

L'escena s'ha produït quan Anna Grau estava fent un al·legat en favor del bilingüisme

Parlament de Catalunya, 23 de novembre de 2023.El Parlament de Catalunya ha viscut avui, de nou, un capítol negre en la història del separatisme quan la presidenta de la cambra, la independentista Anna Erra, ha tallat el micròfon i ha amenaçat a la portaveu de Ciutadans (CS), Anna Grau, per treure una bandera d’Espanya i una senyera. Grau, que ha mostrat les banderes des del faristol, estava “criticant una moció de la CUP que pretén fer un pas més per a excloure l’espanyol de la societat catalana”, com ha declarat en acabar el ple.

Quan la presidenta del Parlament ha vist la bandera d’Espanya no sols li ha tallat el micròfon, si no que ha assegurat que “se li ha acabat el temps per no fer cas a la presidenta” i ha advertit que “com torni a faltar al respecte a la institució la pròxima vegada no la deixarem actuar”.

“Treure la bandera del teu país i de la teva comunitat autònoma en un parlament sobirà no és ‘actuar’, és una manera de fer sentir la veu de la veritable societat catalana que uns altres, com és obvi, volen silenciar”, ha declarat Grau.

Grau, que ha lamentat que a Catalunya se’t talli el micròfon quan surts al faristol a manifestar la teva oposició al “monolingüisme imperant”, ha anunciat que “per més que els molesti, Ciutadans no pararà mai de denunciar la hispanofobia i els atropellaments dels partits separatistes, des de Catalunya i des d’Europa”.

Ciutadans ha anunciat la presentació d’un escrit davant la Mesa per a protestar per l’arbitrarietat de la presidenta Erra, obrir un debat sobre aquestes qüestions i exigir una rectificació.

Volver a ACTUALIDAD