Actualitat

Carrizosa (CS): “Els socialistes han aixecat les barreres legals als separatistes perquè puguin tornar a robar diners públics impunement”

by cscatalunya — 13 desembre 2023 @ 17:41
Comparte

“Vostès són separatistes abans que demòcrates”, ha retret el president de CS a Aragonès

Parlament de Catalunya, dimecres 13 de novembre de 2023. “Els socialistes han aixecat les barreres legals als separatistes perquè puguin tornar a robar diners públics impunement, perquè puguin tornar a cometre sedició en pro de la independència”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (CS) a Catalunya, Carlos Carrizosa, a la comissió de control al Govern que s’ha dut a terme en el dia d’avui. “Estan desarmant l’Estat de Dret per a deixar-lo a la mercè de Junts i Esquerra”, ha denunciat Carrizosa, qui ha expressat que “els independentistes només volen doblegar el braç de la democràcia espanyola”.

“Vostès són separatistes abans que demòcrates”, ha retret Carrizosa a Aragonès. “Sota el mantra de la convivència el PSOE els ha indultat, despenalitzat i amnistiat. Tant el PSC com el PSOE només busquen el poder i ho fan costi el que costi”, ha afirmat en relació als pactes que han permès que Sánchez sigui president amb el vot dels partits independentistes. 

“Si els demòcrates callem el que portaran vostès a Catalunya és més sectarisme, més divisió, més inestabilitat política, més inseguretat jurídica i, conseqüentment, més fugida d’empreses i inversions i més pobresa”, ha assegurat el líder dels liberals al Parlament de Catalunya. “Nosaltres, Ciutadans, mai hem callat davant els atacs a la democràcia i mai callarem, perquè nosaltres, a diferència d’altres, mai trairem ni a Catalunya ni a Espanya”.

Sobre els mals resultats a les proves PISA, que situen a Catalunya a la cua de les Comunitats Autònomes en nivell educatiu, Carrizosa ha lamentat que portin “dècades prioritzant l’escola com un laboratori d’enginyeria social, fossilitzant un sistema educatiu caduc que no permet als alumnes estudiar en la seva llengua, en contra de les recomanacions de la UNESCO”. “Al nacionalisme li interessa moltíssim més una escola adoctrinada que individus crítics, informats i lliures”.

Per part seva, el diputat taronja Joan García ha retret al Govern la seva ‘política de cadira buida’ que “no beneficia en absolut als catalans, després que el Govern no estigui assistint a les reunions amb altres Comunitats Autònomes per a tractar temes com el finançament autonòmic. “Desgraciadament vostès tenen altres prioritats. Només se senten en taules de xantatge, d’impunitat i de creació de privilegis per a una casta d’intocables que, al final, són vostès mateixos”, ha sentenciat García.

Volver a ACTUALIDAD