Actualitat

Cañas (CS) assegura que amb el nou cicle electoral “l’alternativa política a Espanya passa per Ciutadans”

by cscatalunya — 16 desembre 2023 @ 12:03
Comparte

“Si CS no hagués estat en el Parlament des del 2006, l'any 2023 Catalunya no estaria ensenyant les seves vergonyes al món i el que ocorre amb la immersió lingüística a Catalunya”, ha afirmat Carrizosa en referència a la missió europea impulsada per Ciutadans

Barcelona, dissabte 16 de novembre de 2023. “L’alternativa política a Espanya passa per Ciutadans, l’alternativa necessària per a defensar a Espanya a Europa passa pel nostre espai polític”. Així ho ha dit Jordi Cañas en el Consell General de Ciutadans (CS) que s’ha celebrat aquest dissabte a Barcelona. En el que ha estat la posada de llarg de Cañas com a nou portaveu del partit liberal, s’ha fixat la voluntat del partit de resistir per a governar i canviar la realitat social i política que afronta Espanya. “Hem de ser claus, ningú que cregui en una Espanya millor pot creure’s que el futur d’Espanya passi per VOX, el separatisme o el populisme”, ha declarat Cañas des de la seu del partit a la ciutat comtal.

 

Cañas s’ha mostrat convençut que l’única forma en la qual Sánchez podrà mantenir-se en el poder és negociant un referèndum per a Catalunya. “Dinamitarà la sobirania nacional amb els mateixos que l’han investit president. A Catalunya treballem per a esfondrar el mur que van voler construir per a separar a Catalunya de la resta d’España, ara derrocarem el mur de Sánchez que pretén separar a espanyols”, ha assegurat.

 

El partit liberal afronta el Consell General celebrat avui com l’inici d’un nou cicle electoral on Ciutadans està cridat a ser una alternativa de Govern. “És una obligació i una necessitat que siguem presents perquè no hi haurà alternativa política sense Ciutadans”, ha declarat Cañas. “Remuntarem, és necessari fer-ho perquè Espanya ens necessita”.

 

Quant a l’actualitat política catalana, el portaveu de CS ha posat de manifest que “l’informe PISA demostra que el model monolingüe que obliga a més de la meitat dels alumnes catalans a introduir-se en l’educació en un idioma que no és el seu és un desastre. Que el model és dolent ho acredita que ells als seus fills no els porten a aquests col·legis”, ha afirmat.

 

Per part seva, el president de Ciutadans a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha carregat contra el model d’immersió lingüística i ha posat en valor la missió europea que els dies 18 i 19 de desembre visitarà Catalunya per a constatar l’exclusió del castellà de l’ensenyament a Catalunya. “Aquesta inspecció europea ha estat impulsada per la societat civil i canalitzada per Ciutadans a Europa”, ha assegurat el líder dels liberals a Catalunya. “Si CS no hagués estat en el Parlament des del 2006, l’any 2023 Catalunya no estaria ensenyant les seves vergonyes al món i el que ocorre amb la immersió lingüística a Catalunya”. “La presència de CS és indispensable”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD