Actualitat

Carrizosa (CS): “Estem pitjor que al 2017, hi ha falta d’objectius col·lectius i els qui van donar un cop a la democràcia continuen”

by cscatalunya — 17 febrer 2024 @ 12:09
Comparte

“Vostè s'imagina a Cañas negociant amb Puigdemont a Brussel·les?”, ha preguntat Carrizosa de manera irònica, “amb això ja pot veure les diferències entre el PP i nosaltres”

Barcelona, dissabte 17 de febrer de 2024. “Estem pitjor que al 2017, hi ha falta d’objectius col·lectius i els qui van donar un cop a la democràcia continuen”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (CS), Carlos Carrizosa, en una entrevista oferta al programa ‘Faristols’, de Ràdio Nacional, amb Elena García. El líder dels liberals considera que Catalunya està immersa en “el dia de la marmota”, amb una falta de rumb polític i una gestió curtterminista que afecta els catalans.

 

Sobre els contactes de Feijóo amb Puigdemont, Carrizosa afirma donar la mateixa credibilitat a Puigdemont que a Villarejo, però apunta que les declaracions del líder dels populars ja són prou preocupants. “Això mostra la inseguretat de Feijóo i les seves ànsies de poder. Una vegada més han deixat als constitucionalistes catalans abandonats”, afirma el líder dels taronges. “Vostè s’imagina a Cañas negociant amb Puigdemont a Brussel·les?”, ha preguntat Carrizosa de manera irònica, “amb això ja pot veure les diferències entre el PP i nosaltres”, ha sentenciat.

 

En relació amb la baixa mèdica del diputat Wagensberg, que s’ha escapolit a Suïssa per a preparar la seva defensa jurídica enfront de les imputacions pel cas Tsunami, Carrizosa considera que “no és una baixa normal”, atès que “ell mateix afirma que es una prefugida de la justícia per problemes judicials”. En aquest sentit, des de les files del partit de centre liberal s’advoca per retirar-li el pagament de dietes lligades al seu càrrec de secretari quart de la Mesa.

 

Sobre la sequera, Ciutadans es mostra “disposat a ajudar”. “Haurien d’haver fet els deures amb anterioritat. Els projectes són compartits, el malestar dels agricultors és comprensible, ara només falta voluntat política”.

 

Finalment, Carrizosa ha lamentat que el Parlament no hagi guardat un minut de silenci per l’assassinat de dos Guàrdies Civils en mans del narcotràfic, afirmant que “si hagués passat amb els Mossos, ara que Sánchez els dona més competències, no tinc dubtes que s’hauria fet el reconeixement. Nosaltres els primers”.

Volver a ACTUALIDAD