Actualitat

Carrizosa (CS) afirma que el PSOE li ha donat ales al BNG i augura que el PSC farà el mateix amb Esquerra i Junts: “No pensen a guanyar-los, pensen a pactar”

by cscatalunya — 19 febrer 2024 @ 12:11
Comparte

“No pensen a guanyar al nacionalisme, pensen a pactar amb ells i subordinar-se a ell adoptant el mateix discurs”, afirma Carrizosa

Barcelona, dilluns 19 de febrer de 2024. El líder de Ciutadans (CS), Carlos Carrizosa, ha realitzat en el dia d’avui la seva valoració dels resultats de les eleccions gallegues, sobre les quals afirma que han suposat “un fracàs sense pal·liatius” per al PSOE. En aquesta mateixa línia, el president dels liberals considera que “s’han constatat les conseqüències polítiques que té engreixar al nacionalisme”, en referència a les concessions que Sánchez està atorgant a canvi de mantenir-se a Moncloa.

 

“Li han donat ales al BNG, un partit nacionalista que demana un referèndum per a Galícia”, ha denunciat Carrizosa. “El mateix passa a Catalunya amb el PSC, que vol engreixar a Junts i a Esquerra. No pensen en guanyar al nacionalisme, pensen en pactar amb ells i subordinar-se adoptant el seu mateix discurs”, ha afirmat.

 

Finalment, Carrizosa ha assegurat que a Catalunya Ciutadans pot recollir el vot socialista insatisfet quan arribi el moment. “Només hi ha un dic de contenció, un partit moderat i de centre capaç de parar al nacionalisme”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD