Actualitat

Ciutadans denuncia que la presidència de la Comissió de Cultura permeti la participació del fugat Lluís Puig

by cscatalunya — 28 febrer 2024 @ 15:59
Comparte

El partit de centre liberal lamenta el “tauler inclinat” per part de la taula del Parlament, que “interpreta el reglament segons li convé políticament”

Parlament de Catalunya, dimecres 28 de febrer de 2024. La portaveu de Ciutadans (CS), Anna Grau, ha denunciat en el si de la comissió de cultura celebrada en el dia d’avui en el Parlament de Catalunya que es permeti a Lluís Puig intervenir de manera telemàtica. “Em veig obligada a realitzar una nova protesta a la presidència d’aquesta comissió per permetre la inacceptable participació de Lluis Puig, que no és més que un escapolit de la justícia”, ha començat Grau en la seva exposició.

 

La portaveu del partit taronja ha apuntat, un cop més, la doble vara de mesurar de la mesa del Parlament que manté els drets com a diputat del senyor Puig malgrat que no està desenvolupant les seves funcions com a tal i es troba escapolit de la justícia des de fa anys. “El Reglament de la cambra no empara que es posin els mitjans tècnics perquè Puig pugui seguir el debat des d’on desitgi, sense donar la cara en el Parlament de Catalunya i sense al·legar cap de les causes que permeten la seva connexió de manera telemàtica”, apunta Grau.

 

Ciutadans denuncia un “tauler inclinat” per part de la mesa del Parlament, que “interpreta el reglament segons li convé políticament”. En aquest mateix sentit, CS va denunciar fa uns mesos que no es permetés la delegació de vot a un dels seus diputats malgrat trobar-se malalt i sí que es permetés a Puig, qui no ho ha justificat mai. D’altra banda, CS va denunciar davant la mesa el tracte preferencial amb Wagensberg, qui Ciutadans afirma que s’ha “prefugat” de la justícia i “continua cobrant el sou íntegre i les dietes per desplaçaments que no realitza”.

Volver a ACTUALIDAD