Actualitat

Carrizosa (CS) a la manifestació contra l’amnistia: “La convivència és només una coartada per a vendre als catalans per 7 vots”

by cscatalunya — 10 març 2024 @ 11:59
Comparte

Carrizosa ha advocat per una Catalunya de tots, sense distincions i en la qual no hi hagi catalans de primera i de segona.

Barcelona, diumenge 10 de març de 2024. “La convivència és només una coartada per a vendre als catalans per 7 vots”. Així ho ha dit el líder de Ciutadans (CS), Carlos Carrizosa, en la manifestació contra l’amnistia convocada per entitats constitucionalistes a Barcelona. “Avui som aquí, al costat de la societat civil de la qual formem part i de la qual vam néixer, per a protestar contra aquesta llei d’impunitat que es pretén aprovar en el Congrés”, ha declarat Carrizosa.

 

Per a Ciutadans l’aprovació d’aquesta llei suposa la creació d’una casta d’intocables que divideix als catalans entre ciutadans de primera i ciutadans de segona. “El missatge és clar: aquells que delinqueixin en pro de la independència no respondran davant la justícia, encara que robin diners públics, els sortirà sortir gratis. I després hi ha ciutadans de segona, aquells que vam defensar la Constitució en 2017 convertits en botxins”, ha denunciat el líder del partit de centre liberal, qui ha afegit que “això és intolerable en una societat democràtica”. Carrizosa ha advocat per una Catalunya de tots, sense distincions en la qual no hi hagi catalans de primera i de segona.

 

En aquest sentit, es defensa des de CS que el PSOE menteix en afirmar que l’amnistia arriba per la convivència entre catalans. “Turull afirma avui que la llei d’amnistia suposa un rellançament del procés, Aragonés i Junqueras diuen que la pròxima estació és la independència”, ha assenyalat. “El separatisme no vol convivència, vol independència i seguiran a costa de tot i de tots, ara amb major impunitat”.

 

Carrizosa ha recordat que la Mesa del Parlament ha tramitat una Iniciativa Legislativa Popular per a declarar de nou la independència, i ha assegurat que ‘només CS està recorrent davant el Tribunal Constitucional i la Fiscalia’. “Continuarem lluitant contra un separatisme voraç que no vol complir les lleis i que compta amb l’empara i complicitat del PSOE, amb Illa com a col·laborador necessari”.

 

Finalment, Ciutadans ha demanat a tots els catalans recordar aquesta traïció, recordar el que ha fet el PSOE i el PSC de Illa i ha assegurat que “l’últim dic de contenció són les urnes”.

Volver a ACTUALIDAD