Actualitat

Ciutadans esmena la totalitat dels pressupostos d’ERC i PSC per considerar-los “absurds, ideològics i que freguen la malversació”.

by cscatalunya — 12 març 2024 @ 12:41
Comparte

Ciutadans ha confirmat que la Mesa del Parlament continua pagant dietes de desplaçament al diputat Wagensberg, que està escapolit de la justícia a Suïssa

Parlament de Catalunya, dimarts 12 de març de 2024. El Grup Parlamentari de Ciutadans (CS) ha presentat avui en roda de premsa una esmena a la totalitat dels pressupostos d’Illa i Aragonès. “Aquests són uns pressupostos absurds que gasten en progressisme woke, despeses ideològiques i que freguen la malversació en gastar, deliberadament, molt malament els diners públics”, ha emfatitzat la portaveu del grup parlamentari, Anna Grau.

 

Grau ha assegurat que la seva esmena és l’única esmena real a la totalitat dels pressupostos enfront dels qui l’han presentat usant “càlculs partidistes per afegir pressió”. “Aquests pressupostos ens semblen un horror que cronifica l’asfíxia al sector privat des del sector públic i que evidencien la decadència de Catalunya en els últims anys”, ha declarat. En aquest mateix sentit, Grau ha lamentat que es perdin hores parlamentàries a aprovar projectes com el Hard Rock, la B40 o l’ampliació de l’aeroport i que no es compleixin.

 

Pel que fa a l’actualitat política, Grau ha fet públic que la Mesa del Parlament continua pagant més de 14.000 euros anuals al secretari quart de la Mesa, Rubén Wagensberg, per desplaçaments i viatges. “Wagensberg és un escapolit de la justícia que no està exercint les seves funcions de secretari quart i que està cobrant, de manera indeguda, per uns desplaçaments que no està realitzant”.

 

Ciutadans considera que el tema de Wagensberg és una presa de pèl i creu que està ‘deshabilitat’ per a seguir com a secretari quart i com a diputat del Parlament. “Que cobri la baixa laboral des de l’estranger ja és una irregularitat, ha de venir a Espanya per a renovar la suposada baixa”, ha declarat Grau

 

Per aquest motiu, CS s’ha dirigit a la Oidoría de Comptes i a la Mesa advertint d’aquesta il·legalitat. “Esgotarem totes les vies parlamentàries perquè cessin aquests pagaments a Wagensberg i no descartem acudir a la justícia si es continua pagant. Nosaltres no tenim pressa, tenim raó”, ha sentenciat Grau

Volver a ACTUALIDAD