Actualitat

Carrizosa (CS) a Illa: “L’amnistia no és perdonar, és demanar-li perdó a Puigdemont, quan és ell qui hauria de demanar-ho”

by cscatalunya — 31 març 2024 @ 10:52
Comparte

Per a Ciutadans “Illa, Sánchez i la seva amnistia són els culpables de reviure a Puigdemont, el màxim responsable del procés” i els ha recordat que “no ha estat jutjat” després de revertir l'ordre constitucional l’any 2017”

Barcelona, diumenge 31 de març de 2024. “L’amnistia no és perdonar, és demanar-li perdó a Puigdemont, quan és ell qui hauria de demanar-ho”. Així ho ha dit el candidat de Ciutadans (CS), Carlos Carrizosa, en una publicació a la xarxa social X, on ha acusat el PSC de dividir i trair als catalans amb l’amnistia i negociant un referèndum. “No més enganys, senyor Illa”, li ha retret.

 

Per a Ciutadans “Illa, Sánchez i la seva amnistia són els culpables de reviure a Puigdemont, el màxim responsable del procés” i els ha recordat que “no ha estat jutjat” després d’intentar revertir l’ordre constitucional en 2017. Carrizosa considera que els que mereixen estar en l’oposició al costat dels separatistes són “els que li van tirar el salvavides a Puigdemont traint al país i la paraula donada als seus votants”, és a dir, el PSC.

 

“A Illa li sembla bé que el colpista escapolit torni a Espanya com a candidat a ser investit president? A Ciutadans no”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD