Actualitat

Carlos Carrizosa: “Desemmascararem tots els pactes de la infàmia del PSC amb els partits separatistes”

by cscatalunya — 17 juliol 2019 @ 16:01
Comparte

El president de Cs denuncia a Sant Cugat que el PSC hagi “posat una catifa vermella al separatisme” i exigeix que retiri la pancarta de l'Ajuntament a favor dels presos

Sant Cugat del Vallès, dimecres 17 de juliol del 2019. “Desemmascararem tots els pactes de la infàmia del PSC amb els partits separatistes”. Així ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, després d’anunciar que el seu partit iniciarà una sèrie d’accions en aquells municipis on el PSC ha “triat el separatisme com a soci preferent podent haver pactat amb el constitucionalisme”.

Carrizosa ha fet aquestes declaracions davant els mitjans de comunicació a Sant Cugat del Vallès, on el PSC governa amb ERC i la CUP. “És una vergonya que hagi posat una catifa vermella als separatistes”, ha manifestat Carrizosa, després de recordar que en la façana de l’ajuntament penja una pancarta en favor dels polítics que estan a la presó per “haver donat un cop d’estat” i de la qual ha demanat, novament, la seva retirada.

El president de Cs ha assegurat que des del seu partit continuaran “defensant els drets de tots els constitucionalistes” i treballant per evitar que “el consistori sigui el tauler d’anuncis del separatisme”.

D’altra banda, el cap de l’Oposició s’ha referit a la carta que ha dirigit el president de la Generalitat, Quim Torra, al president del Govern en funcions, Pedro Sánchez. Considera “lamentable que Torra es dirigeixi a Sánchez com si fossin presidents de països diferents i que parli d’Espanya com si fos una dictadura”. En aquest sentit, ha advertit al president del Govern d’Espanya que aquesta actitud del president català és “la conseqüència de donar-li ‘màniga ampla’ i de mirar cap a un altre costat davant el separatisme”.

Volver a ACTUALIDAD