Actualitat

Rivera: “Amb Colau a l’ajuntament i Torra a la Generalitat, Barcelona i Catalunya s’enfronten a una tempesta perfecta”

by cscatalunya — 23 octubre 2019 @ 15:07
Comparte

El líder de Cs anuncia que demanaran a les administracions personar-se contra els violents "perquè no se'ls pot perdonar ni un cèntim als que destrossen comerços i aixequen barricades"

Barcelona, dimarts 22 d’octubre de 2019. “Amb Colau a l’ajuntament i Torra a la Generalitat, Barcelona i Catalunya s’enfronten a una tempesta perfecta“. Així ho ha dit el president de Ciutadans (Cs), Albert Rivera, després de visitar als comerciants, restauradors i hostalers del centre de Barcelona afectats per les protestes violentes de l’última setmana. Rivera ha afirmat que “els veritables herois dels últims dies són els que pateixen la violència separatista, els que aixequen la persiana cada dia i no els que llancen pedres i llambordes contra la policia” i ha lamentat que “haguem escoltat molt poques paraules de condemna a la violència i moltes de crítiques als empresaris“.

El líder taronja ha anunciat que Cs demanarà tant a l’Ajuntament de Barcelona, com a la Generalitat i a l’Estat que es personin contra els violents “perquè no se’ls pot perdonar ni un cèntim als que destrossen comerços i aixequen barricades“. Rivera ha afirmat que “l’Estat ha d’estar en contra dels violents i al costat dels febles” i ha apuntat que els desperfectes soferts al centre de Barcelona xifrats en milions d’euros “no els poden pagar les famílies, sinó que els han de pagar els violents fins a l’últim cèntim“.

Rivera ha assenyalat que “defensar els violents també et fa ser responsable del que ha passat” i ha lamentat que el president de la Generalitat, Quim Torra, “digui una cosa al matí i a la tarda vagi a tallar carreteres amb el cotxe oficial“. “Torra diu que condemna la violència, però després aplaudeix als que presumptament estaven fabricant goma 2“, ha apuntat, i ha afegit que “Torra és un és un obstacle i un perill per a la convivència“.

El president de Cs també ha condemnat la intenció dels partits separatistes de tornar a votar resolucions al Parlament fora de la legalitat afirmant que “es torna a situar al Parlament en la desobediència“. Rivera ha apuntat que “tornem a allà on ens va portar el fugat de la justícia Puigdmeont“, i ha recordat que des Cs “ja vam advertir que hauria violència als carrers i que tornaria la desobediència a les institucions“. Finalment, ha conclòs afirmant que “Catalunya podrà recuperar la convivència quan Torra no estigui i hi hagi un Govern que respecti la llei“.

Volver a ACTUALIDAD