Actualitat

Lorena Roldán a Torra, sobre la seva presumpta relació amb els CDR: “Qui calla, atorga”

by cscatalunya — 13 novembre 2019 @ 15:19
Comparte

La líder de Cs exigeix al president de la Generalitat que “doni la cara” al Parlament i li adverteix que, si no ho fa, haurà de fer-ho davant la Fiscalia

Parlament de Catalunya, dimecres 13 de novembre del 2019. “És una vergonya com Torra no dóna la cara i com s’amaga fins i tot quan els CDR li assenyalen, qui calla, atorga”. Així s’ha dirigit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Lorena Roldán, al president de la Generalitat, Quim Torra, a qui li ha retret que “no s’hagi dignat a donar cap explicació” dos mesos després de la detenció dels CDR que, presumptament, volien atemptar a Catalunya i després que el relacionessin amb ell.

Roldán ha criticat que Torra no hagi “condemnat el totalitarisme” de les actuacions dels “comandos radicals separatistes”, sinó tot el contrari: “Quan sembren el caos a Catalunya, Torra dóna les gràcies i talla carreteres amb ells”, ha afegit.

És per això que des de Ciutadans han demanat que el president català “doni la cara” al Parlament i ha advertit que, si no ho fa, “haurà de fer-ho davant la Fiscalia” perquè des de la formació taronja li han denunciat per aquests fets.

Volver a ACTUALIDAD