Actualitat

Lorena Roldán demana una reunió amb la consellera d’Empresa “per trovar les millors solucions per sortir d’aquesta crisi”

by cscatalunya — 7 maig 2020 @ 14:48
Comparte

La líder de Cs a Catalunya anuncia la petició “d’un ple monogràfic per a la reconstrucció de Catalunya ja que no hi ha temps a perdre, el benestar de moltes famílies està en joc”

Barcelona, dijous 7 de maig de 2020. “Hi ha famílies que ho estan passant malament, que no han rebut ingressos des de fa setmanes, per això hem de trovar les millors solucions per sortir d’aquesta crisi, per aquest motiu hem demanat una reunió amb la consellera d’Empresa, Àngels Chacón”. Així ho ha explicat la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i senadora, Lorena Roldán, durant la roda de premsa que ha ofert de manera telemàtica i en la qual ha afirmat que “hi ha molta feina per fer, cal aconseguir consensos, elaborar el més aviat possible un pla d’acció per no deixar enrere ningú”.

Roldán ha explicat algunes de les propostes que li plantejaran a la consellera. “Necessitem protegir els treballadors, el nostre teixit empresarial, les Pimes i els autònoms, per això plantegem un fons de liquiditat o reduir a zero la taxa turística”, ha assegurat Roldán. I ha recordat que la formació liberal s’està reunint amb entitats i associacions “per conèixer de primera mà les necessitats de cada sector afectat i donar amb les solucions més convenients”.

En aquest sentit, Roldán ha anunciat que la formació taronja ha registrat la petició “d’un ple monogràfic per a la reconstrucció de Catalunya ja que no hi ha temps a perdre, el benestar de moltes famílies està en joc”. La líder de Cs a Catalunya ha criticat que “mentre ERC i JxCat es barallen i només pensen en vots i eleccions, Ciutadans pensa en la gent que ho està passant malament”. Roldán ha assegurat que li hagués agradat que totes les propostes taronges es debatessin en el Fòrum Autonòmic per a la Reconstrucció de Catalunya, un fòrum que “Torra ha rebutjat de manera irresponsable deixant-se portar per les seves disputes competencials”.

La líder de Cs a Catalunya també s’ha referit a la pròrroga de l’Estat d’Alarma votada ahir al Congrés dels Diputats: “Hem actuat amb responsabilitat”, ha assegurat la senadora, qui ha afegit que “es tractava d’evitar que les ajudes a les famílies o els ERTOs quedessin sense efecte en caure l’Estat d’Alarma, no hem d’oblidar les nostres prioritats, salvar vides i llocs de feina”. Finalment i després que la Sindicatura de Comptes hagi confirmat que la diputada de JxCat Laura Borràs va fraccionar contractes investigats pel Tribunal Suprem, Roldán ha anunciat que “Cs demanarà la compareixença en el Parlament de Borràs, ha de donar explicacions a la ciutadania, perquè si es confirmen els fets publicats, que fraccionava contractes administratius, seria d’una extrema gravetat”.

Volver a ACTUALIDAD