Actualitat

Carrizosa a Aragonès: “Tant ERC com el PSC han callat davant la corrupció, sent l’enèsima prova que estan negociat un tripartit”

by cscatalunya — 16 desembre 2020 @ 19:04
Comparte

El cap de l'oposició afirma que "Cs és el pitjor que li ha passat al nacionalisme i el millor que li ha passat a la Catalunya oberta, integradora i plural"

Parlament de Catalunya, dimecres 16 de desembre de 2020. “Tant ERC com el PSC han callat davant la corrupció, sent l’enèsima prova que estan negociat un tripartit“. Així ho ha dit el cap de l’oposició i president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, en l’última sessió de control a Govern d’aquesta legislatura. Carrizosa ha apuntat que ERC prefereix l’oposició que fa el PSC “perquè el PSOE és el seu soci preferent al Congrés dels Diputats i volen que ara també ho sigui al Parlament” i ha criticat el silenci de tots dos partits sobre les sospites de corrupció que els afecta.

“El líder del PSC, Miquel Iceta, va perdonar al vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, la manca d’explicacions pel cas Voloh perquè ha de callar amb el cas que afecta l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín“, ha sentenciat Carrizosa , i s’ha preguntat si “el que haurem d’aguantar a Catalunya serà el tripartit de la omertá“.

D’altra banda, el cap de l’oposició ha afirmat que “Cs és el pitjor que li ha passat al nacionalisme i el millor que li ha passat a la Catalunya oberta, integradora i plural” perquè la formació taronja ha vingut a “gestionar una comunitat Autònoma“-al contrari del que va dir l’expresident Quim Torra- “i no a tapar els problemes i la corrupció amb l’estelada“. Ha assenyalat que no pararan “fins que els catalans sortim de la crisi” perquè, “mentre el Govern només pensa en el futur de 10 persones condemnades o fugades, ara cal una Catalunya per a tots“.

Carrizosa ha lamentat que l’executiu català “hagi estat impermeable a la pandèmia” i que s’hagin perdut vides i llocs de treball perquè “quan es necessitava concòrdia ells han sembrat divisió“. Finalment, el cap de l’oposició ha assenyalat que “el balanç de la legislatura és pèssim amb un president inhabilitat i divisió entre catalans” i ha lamentat que “s’acomiadin sense reconèixer els seus errors“.

Volver a ACTUALIDAD