Actualitat

Carrizosa al Govern: “No estan sent competents per fer front a aquesta crisi sanitària”

by cscatalunya — 20 gener 2021 @ 11:33
Comparte

El candidat de Cs lamenta que l'executiu català "hagi criminalitzat a l'hostaleria i al comerç" però, en canvi, no els hagi proporcionat ajudes "ni mesures encertades que redueixin la incidència de la pandèmia"

Parlament de Catalunya, dimecres 20 de gener de 2021. “El Govern no està sent competent per fer front a aquesta crisi sanitària“. Així ho ha dit el cap de l’oposició i candidat de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa, en la rèplica a la compareixença del conseller d’Interior, Miquel Sàmper, a la Diputació Permanent de Parlament. Carrizosa ha apuntat que el Govern “està gestionant la pandèmia de manera incomprensible” perquè “no s’està aconseguint doblegar la corba de contagis” mentre altres comunitats autònomes sí que ho estan aconseguint “sense ofegar tant als seus sectors” econòmics.

El cap de l’oposició ha assenyalat que “mentre els ciutadans es pregunten si estan fallant ells o el Govern“, per Cs “està clar que qui està fallat és el govern català” perquè “està demostrat una clara incapacitat política per controlar” la pandèmia . Carrizosa també ha recordat que l’executiu “està posant en perill l’ajornament electoral amb els seus nyaps” i ha explicat que les mesures que proposa Cs són “un confinament intel·ligent basat en el teletreball, les ajudes directes i test massius i potenciar el pla de vacunació“.

El candidat taronja ha lamentat que el Govern “hagi criminalitzat a l’hostaleria i al comerç” però, en canvi, no els hagi proporcionat ajudes “ni mesures encertades que redueixin la incidència de la pandèmia“. “S’imposen restriccions i hauria d’haver una distinció entre els quals les compleixen i els que no“, ha assenyalat i ha afirmat que el govern de la Generalitat és com el ministre de Sanitat, Salvador Illa, perquè “no tenen opinió sobre les mesures que cal prendre per frenar el virus“.

Volver a ACTUALIDAD