Actualitat

Martín Blanco sobre el 14F: “No és admissible l’actitud del separatisme d’aprofitar qualsevol circumstància per fer electoralisme i enfrontar-se als jutges”

by cscatalunya — 23 gener 2021 @ 12:18
Comparte

La número 2 per Barcelona, ​​Anna Grau, afirma que "es pot guanyar i donar carpetada al procés'" en les properes eleccions i afirma que "mai és tard per recuperar la il·lusió"

Barcelona, ​​dissabte 23 de gener de 2021. “No és admissible l’actitud del separatisme d’aprofitar qualsevol circumstància per fer electoralisme i enfrontar-se als jutges“. Així ho ha dit el secretari de comunicació i diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament, Nacho Martín Blanco, a l’atendre els mitjans de comunicació al costat de la número dos de Cs per Barcelona en les properes eleccions, Anna Grau, abans de participar a la taula de partits convocada pel Govern de la Generalitat per parlar de les eleccions del 14 de febrer. Martín Blanco ha lamentat que, davant la resolució provisional de Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) de mantenir les eleccions per al 14F, “la Generalitat intenti confrontar amb l’Estat, les institucions i les instàncies judicials del nostre estat de dret” i ho ha qualificat com una “irresponsabilitat“.

El diputat ha explicat que “no pot ser que aquelles decisions que els polítics han de prendre amb les formalitats jurídiques necessàries no ho facin“, en relació amb el decret de suspensió de les eleccions que va dictar el Govern, i després “es pretén acusar al TSJC de cometre irresponsabilitats o perpetrar venjances“. Ha apuntat que “tenint en compte els antecedents de la Generalitat no es pot esperar massa del que surti de la taula de partits” i ha remarcat que temen que l’executiu català “surti amb un altre intent més d’aquelarre del separatisme contra l’Estat espanyol i el poder judicial“. “És imprescindible acatar les resolucions judicials i ens sembla lamentable que uns i altres juguin a l’electoralisme“, ha sentenciat Martín Blanco davant les actituds de la Generalitat i del Govern d’Espanya.

D’altra banda, la número 2 de Cs per Barcelona, ​​Anna Grau, ha afirmat que “es pot guanyar i donar-li carpetada al procés’” en les pròximes eleccions i ha assenyalat que “mai és tard per recuperar la il·lusió“. Ha apuntat que “després de molts anys de ‘procés’ les coses poden canviar” i ha remarcat que “malgrat que a Catalunya i a Espanya segueixen passant moltes coses“, no hi ha “res perdut” en els pròxims comicis per donar el tomb a l’actual majoria separatista.

Volver a ACTUALIDAD