Actualitat

Arrimadas: “És el moment de passar pàgina del ‘procés’ i formar un Govern de canvi perquè guanyem tots els catalans”

by cscatalunya — 28 gener 2021 @ 21:27
Comparte

La presidenta de Cs i el candidat del partit liberal a la presidència de la Generalitat han presentat els cartells de campanya posant l'accent en la importància de retrobar-se perquè "volem tornar a abraçar-nos entre catalans pensem, parlem i vinguem d'on vinguem"

Barcelona, ​​dijous 28 de gener de 2021. “És el moment de girar pàgina del ‘procés’ i formar un Govern de canvi perquè guanyem tots els catalans“, ha manifestat la presidenta de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, durant l’acte d’obertura de campanya celebrat al restaurant ‘Terrassa Miramar Barcelona’ on també ha acompanyat al cap de l’oposició i candidat de Cs a la presidència de la Generalitat, Carles Carrizosa. Junts, han presentat de manera virtual els cartells de la campanya posant l’accent en la importància de retrobar-se perquè “volem tornar a abraçar-nos entre catalans pensem, parlem i vinguem d’on vinguem“.

Arrimadas ha lamentat el temps que s’ha perdut en els últims anys a causa d’un ‘procés’ que “no ha deixat res de bo“, ja que “no hem guanyat res com a societat, però sí que hem perdut temps, hem perdut en convivència, en oportunitats, en empreses i agències que no només no han vingut sinó que se n’han anat, hem perdut en llibertat i també hem perdut molts diners que en comptes d’anar destinat a la inversió en salut o en educació, se n’han anat a la ‘NASA catalana’ i als xiringuitos“, ha asseverat.

En aquest sentit, la líder dels liberals ha reivindicat que “Cs proposa un canvi de veritat a Catalunya amb un candidat que és l’únic capaç d’unir a tots els catalans” i ha assegurat que “tenim moltíssimes ganes que en aquesta terra puguem tenir un Govern del qual ens puguem sentir orgullosos“. Per aquest motiu, ha defensat que “Ciutadans ha de concentrar el suport dels constitucionalistes perquè si el PSC pot triar, triarà ERC, com ja ha fet en altres ocasions“.

Per la seva banda, el candidat de Cs a la presidència de la Generalitat ha afirmat que “perquè guanyem tots cal que deixin de governar els separatistes que ens divideixen” i considera que “la societat catalana anhela abraçar-se no només per la pandèmia sinó per la situació de cansament a la qual hem arribat després d’aquest esgotador ‘procés’“.

Es necessita aire nou per aixecar les catifes i acabar amb l’enxufisme i els xiringuitos“, ha recalcat Carrizosa qui també ha advertit que “si els socialistes arriben al Govern de la mà d’ERC, continuarà tot com sempre i no es modificarà res perquè ja van tenir dos tripartits que van ser l’avantsala del ‘procés’“. Per això, ha insistit que l’única manera de garantir que el PSC no pacta amb ERC per governar a Catalunya és amb “un Cs que estigui molt fort“, ja que el partit taronja és l’única alternativa “al monotema nacionalista que tenim des de fa 40 anys mentre que partits constitucionalistes com PSC i PPC no ens han defensat“.

A més, Arrimadas i Carrizosa han explicat que, a causa de les circumstàncies sanitàries, el partit taronja farà tots els actes amb mítings virtuals i sense gent de manera presencial per “no posar en perill a ningú“.

Volver a ACTUALIDAD