Actualitat

Grau: “El Govern està a la cua d’altres autonomies en la gestió dels assumptes socials”

by cscatalunya — 29 gener 2021 @ 12:12
Comparte

La candidata número 2 per Barcelona visita un centre especial d'ocupació juntament amb la diputada al Congrés Sara Giménez que assegura que Cs aposta per impulsar "polítiques que no deixin enrere els grups vulnerables"

L’Hospitalet de Llobregat, divendres 29 de gener del 2021. “El Govern està a la cua d’altres autonomies en la gestió dels assumptes socials”. Això és el que ha dit la candidata número 2 per Barcelona de Ciutadans (Cs) a les pròximes eleccions autonòmiques, Anna Grau, després de visitar Grup SIFU, un centre especial d’ocupació, acompanyada de la també candidata de Cs, Noemí de la Calle i la diputada al Congrés, Sara Giménez. Grau ha lamentat que “tot i que a Catalunya hi ha gent pionera en el foment d’un treball inclusiu i competitiu”aquesta comunitat “està a la cua per la mala gestió de govern de la Generalitat”.

La candidata de la formació taronja ha recordat que Ciutadans “marca la diferència” en l’impuls de mesures en favor dels col·lectius vulnerables al Congrés dels Diputats. I ha afirmat que el seu partit seguirà fent el mateix a Catalunya, “o ho fa Ciutadans, o aquí no ho fa ningú” ha afegit.

D’altra banda, la diputada de Cs, Sara Giménez, ha afirmat que Ciutadans impulsa models d’inclusió amb mesures reals, i en aquest sentit ha destacat el treball inclusiu i competitiu. “Un servei competitiu de qualitat, liderat per persones amb discapacitat és possible” “Cal apuntalar les lluites per la igualtat i la no discriminació de tots els grups de població”, ha afegit.

Per Giménez el canvi que Catalunya necessita ha de venir “de la mà de la moderació, treballant per l’interès general i mogut per la unitat i la concòrdia”, cosa que, segons ha dit, garanteix Ciutadans.

Volver a ACTUALIDAD