Actualitat

Arrimadas: “El 14F cal triar entre la casa dels horrors que li agrada a Otegi, la del tripartit, o la casa de tots els catalans amb govern constitucionalista”

by cscatalunya — 7 febrer 2021 @ 15:13
Comparte

El candidat a la presidència de Cs, Carlos Carrizosa, ha criticat a “la mateixa ERC que ha pactat amb el PSC” i que “es fa acompanyar per exterroristes condemnats"

Girona, diumenge 7 de febrer de 2021. “El 14F cal triar entre la casa dels horrors que li agrada a Otegi, la del tripartit d’ERC, PSC i Podemos, o la casa de tots els catalans amb un govern constitucionalista per primera vegada”. Així ho ha dit la presidenta de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, en la trobada per la llibertat celebrada a Girona al costat del candidat de Cs a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa, l’eurodiputat del partit, Jordi Cañas, i el cap de llista per Girona, Jean Castel. Arrimadas ha assegurat que Catalunya porta “40 anys de governs nacionalistes, incloent-hi els tripartits de Montilla” i demana no canviar-los per “un tripartit d’Illa amb ERC que és el que vol Otegi” que està aquí “defensant al soci d’Illa i de Sánchez”.

La presidenta de Cs ha defensat que és el moment de “deixar de parlar d’estelades i començar a parlar de nòmines, de deixar de parlar de presos del ‘procés’ i parlar d’autònoms i famílies” i “de deixar de tenir els carrers plens de llaços i tenir-los plens d’oportunitats”. Arrimadas ha destacat que el seu partit ha demostrat que sap governar com a Andalusia on “semblava impossible treure al PSOE” i ha defensat “un futur millor” a Catalunya “on no et preguntin a qui votes i que no et diguin fatxa per no ser independentista”.

Per la seva banda, el candidat de Cs a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa, ha criticat a “la mateixa ERC que ha pactat amb el PSC” i que “es fa acompanyar per exterroristes condemnats”, en referència a Arnaldo Otegi. “Com pot haver-hi normalitat, quan hem sentit esbroncades i insults i es rep amb aplaudiments als enemics de la llibertat”, ha dit. Carrizosa també ha insistit que “els que han sigut inequívocament constitucionalistes, han defensat la llibertat i han denunciat els excessos del nacionalisme, som Ciutadans” i “hem estat molt sols”, ha lamentat.

Finalment, l’eurodiputat, Jordi Cañas, ha explicat que el partit taronja porta “15 anys defensant la llibertat” i que “ni demanarà permís ni donarà explicacions” per això. Cañas ha reivindicat la llibertat i ha assegurat que “no deixarem que el PSC la lliuri a canvi del poder” per convertir-se en “un president al servei dels enemics de la llibertat”.

Volver a ACTUALIDAD