Actualitat

Arrimadas: “El ‘procés’ ha estat un gran engany, malbaratament i un atracament per a tots els catalans”

by cscatalunya — 8 febrer 2021 @ 20:40
Comparte

La presidenta taronja afirma que no vol que li robin "ni en català ni en castellà, ni en nom de la república ni en nom d'Espanya" sinó que vol "que els polítics siguin exemplars"

Barcelona, ​​dilluns 8 de febrer de 2021. “El ‘procés’ ha estat un gran engany, un gran malbaratament i un gran atracament per a tots els catalans“. Així ho ha dit la presidenta de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, en l’acte sobre corrupció en el qual també han participat la candidata número 2 de Cs per Barcelona, ​​Anna Grau, el portaveu adjunt de Cs al Congrés dels Diputats, Edmundo Bal, l’eurodiputat de Cs, Jordi Cañas, i el síndic de Cs a les corts valencianes, Toni Cantó. Arrimadas ha apuntat que “el nacionalisme i el ‘procés’ han servit d’excusa perquè alguns es folressin de manera il·lícita” i ha apuntat que en els últims anys a Catalunya “no només s’ha generat una gran fractura entre catalans, sinó també un gran atracament“.

Ha apuntat que a Cs “tenim moltes ganes d’entrar al govern de la Generalitat” perquè “quan Cs entra en un govern, la corrupció surt per la finestra“. La presidenta taronja ha assenyalat que “tots els milions que van a corrupció podrien anar a la sanitat o acabar amb els barracons” de les escoles catalanes perquè a Catalunya “alhora que som líders en sous per als alts càrrecs i en privilegis per els expresidents, també som líders en xiringuitos i en llistes d’espera“. Per això, ha recordat el compromís que Cs ha fet arribar a totes les forces polítiques catalanes per reduir el sou el president i dels alts càrrecs de la Generalitat, fer una auditoria de la despesa pública, i també eliminar els privilegis dels expresidents, per a que es vegi abans de les eleccions “quins partits estan amb aquest compromís i els que es fan els remolons“.

Acostades ha afirmat que “no vull que em robin ni en català ni en castellà, ni en nom de la república ni en nom d’Espanya” sinó que vol “que els polítics siguin exemplars” perquè “la corrupció perjudica tant la imatge de la política que dona ales als discursos populistes“. Ha recordat que la candidata a les eleccions de Junts, Laura Borràs, està imputada, igual que la presidenta de PSC, Núria Marín o el líder d’ERC condemnat, Oriol Junqueras. Per això, ha remarcat que, “a partir del 15 de febrer, Catalunya ha de ser la punta de llança de la regeneració democràcia” a Espanya amb “un govern net, que tingui tolerància zero amb la corrupció” i aquest govern l’ha de liderar Cs “com a únic partit amb les mans netes“.

Volver a ACTUALIDAD