Actualitat

Arrimadas: “El vot a Cs és pels qui volem més pagues extraordinàries als sanitaris i menys pagues vitalícies als expresidents”

by cscatalunya — 9 febrer 2021 @ 14:36
Comparte

La presidenta de Cs assegura que “la papereta de Cs és el vot que mai acabarà en un pacte amb ERC. Nosaltres sí que tenim un projecte per a tots els catalans”

Lleida, 9 de febrer de 2021. Arrimadas: “El vot a Cs és pels qui volem més pagues extraordinàries als sanitaris i menys pagues vitalícies als expresidents”, ha expressat la presidenta de Cs, Inés Arrimadas, a les portes de l’hospital Arnau de Vilanova, on ha atès als mitjans de comunicació acompanyada pel cap de llista de la formació taronja per Lleida, Jorge Soler. Arrimadas ha expressat que el vot a la formació taronja és “pels qui pensem més en els autònoms que en Junqueras i Puigdemont”, i pels qui “volem més pagues extraordinàries pels sanitaris i menys pagues vitalícies pels expresidents de la Generalitat”, perquè “cal premiar als que curen i deixar de donar privilegis als qui han castigat la societat i l’economia catalana”.

Arrimadas ha assenyalat el 15-F com “el primer dia d’una nova etapa per a Catalunya”, i ha assegurat que “la papereta de Cs és el vot que mai acabarà en un pacte amb ERC”. “Si volem acabar amb el ‘procés’ no podem tenir un tripartit amb ERC, això seria allargar el patiment i la mala gestió de la pandèmia”. Prèvia a l’atenció a mitjans, Arrimadas i Soler han mantingut una reunió amb representants del gremi d’hostalers de Lleida, per la qual cosa la líder del partit liberal ha manifestat que “nosaltres sí que tenim un projecte per a tots els catalans”. “Quan governem tindrem diners on importa, en les ajudes a autònoms, hostalers i comerciants que estan abandonats pel Govern de la Generalitat i també el d’Espanya”, ha expressat, i ha enumerat una sèrie de mesures de rescat pels autònoms com “4.000 euros d’ajuda per pagar els lloguers, a ingressos zero, quota zero, i una tarifa plana pels autònoms que tornen a donar-se d’alta”.

En referència a la gestió de la pandèmia, Arrimadas ha anunciat que “quan governem, impulsarem un pla de transparència en la vacunació per saber on van les vacunes, amb el compromís polític de tots els partits perquè, qui se salti la cua, sigui apartat”, recordant que “ja ho hem aconseguit a Múrcia amb el conseller de Sanitat del PP”. A més, “quan Cs governi, Catalunya estarà representada en totes les reunions del Consell Interterritorial de Sanitat”.

Així mateix, la presidenta de la formació taronja ha expressat el desig que “famílies, comerciants i restauradors deixen de patir talls totalitaris dels partits separatistes a la Meridiana i torni a la normalitat”. “Després del recurs de Cs a la JEC, avui actua per primera vegada el departament d’Interior. Ahir ho vam portar a la JEC i demà a la Fiscalia. Ja n’hi ha prou de que paguin els ciutadans i es protegeixi els de sempre”, ha lamentat, i ha conclòs asseverant que “Cs està al costat del sentit comú i de la normalitat que mereixem a Catalunya”.

Volver a ACTUALIDAD