Actualitat

Martín Blanco: “El govern d’Espanya no pot aixecar l’estat d’alarma i deixar a les CCAA la recuperació econòmica i les mesures sanitàries”

by cscatalunya — 16 maig 2021 @ 12:45
Comparte

El diputat de Cs assegura que les negociacions entre ERC, JxCat i la CUP són de “resultat calamitós per Catalunya” i un “desastre per a l'economia catalana i la convivència”

Sant Vicenç dels Horts, diumenge 16 de maig. “El govern d’Espanya no pot només aixecar l’estat d’alarma i deixar a les Comunitats Autònomes la recuperació econòmica i les mesures sanitàries”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament, Nacho Martín Blanco, en la seva visita a una entitat rociera de Sant Vicenç dels Horts, un municipi on Cs governa amb el PSC a l’ajuntament. Martín Blanco ha demanat al govern de Sánchez que tingui “una actitud més proactiva” perquè “només es penja medalles i no s’arremanga quan cal prendre decisions difícils”.

El diputat taronja també ha llançat un missatge de suport al sector de l’oci nocturn, un sector afectat per la “falta de previsió de la Generalitat” que “ha pres decisions de manera precipitada i donant bandades”, la qual cosa els ha perjudicat encara més. En aquest sentit, ha manifestat que “l’oci nocturn controlat és una alternativa per evitar les aglomeracions que estem veient en les places i carrers d’Espanya”.

Martín Blanco ha assegurat que les negociacions entre ERC, JxCat i la CUP són de “resultat calamitós per Catalunya” i un “desastre per a l’economia catalana i la convivència”. Ha dit que per aquestes formacions polítiques “els problemes reals dels catalans els semblen secundaris” perquè només es preocupen del “Consell de la República”, de la Conselleria d’Exteriors per seguir amb la seva “propaganda hispanofòbica” o de repartir-se el poder en la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Són “les qüestions fonamentals per aquests dos partits que generen confrontació amb Espanya i alimenten la divisió dins de Catalunya” ha sentenciat el diputat taronja.

Davant uns possibles comicis electorals a Catalunya, Martín Blanco ha defensat que és una nova oportunitat perquè “el constitucionalisme surti al carrer”. Per això, considera necessari “tornar a il·lusionar amb un missatge liberal” perquè “Espanya és un país pitjor sense un partit de centre”.

Volver a ACTUALIDAD