Actualitat

Carrizosa, sobre l’acord entre ERC i Junts: “És un govern d’embat antidemocràtic i de confrontació incívica”

by cscatalunya — 18 maig 2021 @ 10:55
Comparte

Carrizosa es reuneix amb Borràs i li trasllada que Cs s'oposarà al fet que “utilitzi el Parlament per confrontar i desafiar les nostres lleis democràtiques”

Parlament de Catalunya, dimarts 18 de maig de 2021. “És un govern d’embat antidemocràtic i de confrontació incívica”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, en referència a l’acord al qual han arribat ERC i Junts per formar govern a Catalunya. És un Govern que, “quant a la seva acció política, s’ha centrat en el repartiment de poder entre dos partits” i, quant al “conflicte cívic, és un govern obstinat a agreujar-lo en un futur”.

En una roda de premsa, Carrizosa ha lamentat que Aragonès hagi “cedit als xantatges d’un partit antisistema i radical com la CUP”, fins al punt que s’han fet càrrec de la conselleria d’Interior per “dur a terme aquest minvament en l’operativitat dels Mossos en la defensa de l’ordre públic”. “Aquest govern és una mala notícia per als catalans; és un acord contra la convivència”, ha afegit.

El líder de Cs ha fet aquestes declaracions abans de reunir-se amb la presidenta del Parlament, Laura Borràs, en el marc de la ronda de consultes. En la trobada, li manifestarà el rebuig de Cs a la investidura d’Aragonès i també li expressarà “l’oposició frontal al govern i un control ferri dels procediments democràtics en el Parlament. “Li exigirem la plena neutralitat; No volem que aquesta cambra torni a utilitzar-se per portar-nos a la confrontació i al desafiament a les nostres lleis democràtiques”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD