Actualitat

Martín Blanco: “Borràs torna a demostrar que no està a l’altura de la institució del Parlament i del conjunt dels catalans”

by cscatalunya — 20 maig 2021 @ 10:07
Comparte

El portaveu de Cs augura “una legislatura perduda per als catalans” i diu que Cs farà “una oposició constructiva però implacable” contra el separatisme

Parlament de Catalunya, dijous 20 de maig de 2021. “Borràs torna a demostrar que no està a l’altura de la institució del Parlament i del conjunt dels catalans”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Nacho Martín Blanco, després que la presidenta de la cambra catalana, Laura Borràs, hagi anunciat que no acudirà a la seva cita amb el Rei Felip VI per comunicar-li la investidura de Pere Aragonès com a president de la Generalitat.

Martín Blanco considera que aquest acte seria un “gest de cortesia que generaria normalitat institucional”, que és “precisament el que no volen els partits separatistes”. “Menyspreant el Rei d’Espanya demostra, una vegada més, que no té gens de respecte institucional”, ha sentenciat, després d’advertir que aquest rebuig de Borràs al cap de l’Estat és un “mal auguri pel que pugui venir en els pròxims anys”.

El portaveu de Cs ha fet aquestes declaracions en una roda de premsa en el Parlament, hores abans que comenci el debat d’on sortirà investit Pere Aragonès com a president de la Generalitat. En aquest sentit, Martín Blanco ha vaticinat “una legislatura perduda per als catalans” perquè els partits separatistes “continuaran destinant recursos al seu projecte rupturista en lloc de dedicar-se als problemes reals”, com la sanitat, l’educació o la recuperació econòmica.

Per acabar, ha defensat que Ciutadans exercirà el seu paper “d’oposició constructiva en el que tingui a veure amb el progrés i la recuperació econòmica, però implacables” contra el separatisme.

Volver a ACTUALIDAD