Actualitat

Carrizosa a Aragonès: “Vostè pot passar a la història com un polític que va empobrir encara més la societat i va dividir encara més als catalans”

by cscatalunya — 25 maig 2021 @ 13:30
Comparte

El president de Cs demana a Illa que “no es deixi enganyar per ERC; amb la mà esquerra ofereixen la taula i amb la mà dreta signen el compromís d'un embat antidemocràtic”

Parlament de Catalunya, divendres 21 de maig de 2021. “Vostè pot passar a la història com un polític que va tornar a no respectar la pluralitat de Catalunya, que va empobrir encara més la societat i va dividir encara més als catalans”. Així s’ha dirigit el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, a Pere Aragonès que sortirà avui investit president de la Generalitat. Li ha manifestat que, “per molt que digui que serà el president de tots, no ho serà mentre no demanin perdó” i continuïn insistint amb un “embat antidemocràtic”.

En aquest sentit, Carrizosa ha advertit que des de Cs no es donaran “ per vençuts” i faran una oposició constructiva quant a la gestió, però “contundent en tot allò que ataqui la convivència”, exercint accions legals, si és necessari. “Vostè té 100 dies perquè valorem les polítiques autonòmiques del nou govern, però no els donarem ni un sol dia de treva en el seu projecte de confrontació incívica i embat antidemocràtic”, ha avisat.

D’altra banda, s’ha dirigit al líder del PSC, Salvador Illa, a qui li ha demanat que “no es deixi enganyar per ERC”: “Amb la mà esquerra li ofereixen la taula, mentre amb la mà dreta signen el compromís d’un embat antidemocràtic per aquesta legislatura”.

Així mateix, Carrizosa ha esmentat “la crisi del Marroc que amenaça la integritat territorial i la unitat d’Espanya”. En aquest sentit, li ha demanat al Govern d’Espanya que “no només miri l’amenaça del sud, sinó que també miri l’amenaça en el nord que suposa aquest acord de Govern per a la secessió”.

Volver a ACTUALIDAD