Actualitat

Arrimadas: “Mentre els colpistes diuen que ho tornaran a fer, nosaltres els hi diem que ho tornarem a parar perquè defensarem la Constitució espanyola, els nostres drets i els dels nostres fills”

by cscatalunya — 21 juny 2021 @ 13:28
Comparte

La presidenta de Cs assegura que els indults “són una feblesa del Govern de Sánchez, no de l'Estat espanyol”

Barcelona, dilluns 21 de juny de 2021. “Mentre els colpistes diuen que ho tornaran a fer, nosaltres els hi diem que ho tornarem a parar. Defensarem els nostres drets, els dels nostres fills i la Constitució espanyola”, ha expressat la presidenta de Cs, Inés Arrimadas, en relació als indults, i ha lamentat que el Govern d’Espanya “ens hagi tornat a abandonar”. “Ha tornat a confondre al separatisme amb Catalunya”, ha explicat Arrimadas, qui a més ha recordat que “Catalunya som tots”. “Indultar als colpistes no es fa en nom de Catalunya, sinó en contra de més de la meitat dels catalans”, ha asseverat.

La líder del partit liberal ha assegurat que els indults “són una feblesa del Govern de Sánchez, no de l’Estat espanyol”. “Junqueras deia ahir que l’indult és un triomf perquè demostra la feblesa de l’Estat, li dic que no es confongui, Sánchez passarà i deixarà de ser president del Govern, però la democràcia espanyola prevaldrà”.

En una mateixa línia, Arrimadas ha manifestat que “ni es penedeixen, ni diuen que no ho tornaran a fer, això és la mostra que tenen a Sánchez agenollat, fent el que faci falta per a romandre a Moncloa”. Ha afegit que “els constitucionalistes catalans no ens agenollarem ni davant de Sánchez, ni davant dels seus ‘palmeros’, ni davant dels colpistes que continuen violant els nostres drets cada dia, adoctrinant a les escoles, assenyalant als qui no som separatistes, ficant diners públics en els ‘chiringuitos’ del procés i fent propaganda en favor de la independència”.

Volver a ACTUALIDAD