Actualitat

Carrizosa a Aragonès: “Continuen cecs i sords davant la decadència de Catalunya i les polítiques que empobreixen als catalans”

by cscatalunya — 20 octubre 2021 @ 09:28
Comparte

El president de Cs assegura que aspira a “guanyar-los des del constitucionalisme i la moderació i a canviar aquest govern perjudicial per a Catalunya”

Parlament de Catalunya, dimecres 20 d’octubre de 2021. “Continuen cecs i sords davant la decadència de Catalunya i les polítiques que empobreixen als catalans”. Així li ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, al president de la Generalitat, Pere Aragonès, a la sessió de control al Govern. Carrizosa s’ha referit a l’informe del Cercle d’Economia que demana un “canvi de rumb en la política” i li ha demanat que impulsi sectors com “la indústria, la ciència, la recerca, la innovació i el desenvolupament, un nou model energètic i captar talent en salut i biomedicina”.

El líder taronja ha alertat del “decreixement econòmic promogut pels rics de la CUP i els instal·lats de Podemos” i ha criticat al Govern perquè “deixen que la CUP es carregui l’aeroport i els jocs olímpics d’hivern”, “infraestructures necessàries per a Catalunya”. A més, ha dit que “no és tan calculador com el PSC” que espera “treure a Junts per posar-se ells amb els Comuns i ERC”.

El president de Cs ha assegurat que aspira a “guanyar-los des del constitucionalisme i la moderació i a canviar aquest govern perjudicial per a Catalunya”. Carrizosa també ha fet una crida a entitats de la societat civil com “Foment, Pimec, els sindicats independents i la part lliure que queda de les universitats catalanes” perquè denunciïn la situació i promoguin el canvi de rumb en la societat.

 

Volver a ACTUALIDAD