Actualitat

Martín Blanco denuncia que “els partits separatistes volen tornar a paralitzar l’activitat parlamentària per evitar el compliment d’una resolució judicial”

by cscatalunya — 1 febrer 2022 @ 12:42
Comparte

El portaveu de Cs assegura que “Juvillà ja no és diputat del Parlament i Borràs ha de retirar-li l’acta de forma immediata” perquè “no hi ha debat”

Parlament de Catalunya, dimarts 1 de febrer de 2022. El portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Nacho Martín Blanco, ha denunciat que “els partits separatistes volen tornar a paralitzar l’activitat parlamentària per evitar el compliment d’una resolució judicial”. Martín Blanco ha qüestionat que la presidenta del Parlament, Laura Borràs, “posi en entredit el prestigi i la dignitat” d’aquesta institució i que vulgui tancar la cambra catalana fins que la Comissió de l’Estatut dels Diputats es pronunciï sobre la retirada de l’acta del diputat de la CUP, Pau Juvillà.

El portaveu de Cs ha assegurat que “Juvillà ja no és diputat del Parlament i Borràs ha de retirar-li l’acta de forma immediata”.  “No hi ha debat” ha afegit i ha puntualitzat que “no hi ha cap tipus de martingala que puguin fer els partits separatistes per evitar que Borràs faci el que ha de fer que és retirar l’acta de Juvillà”. Martín Blanco ha explicat que la formació taronja “continuarà amb l’activitat parlamentària amb normalitat venint a les comissions i plens” i que treballarà per evitar el tancament del Parlament per totes les vies: “via parlamentària, presentant reconsideracions a la Mesa del Parlament, o fins i tot, via judicial presentant un recurs d’empara al Tribunal Constitucional (TC) per vulneració evident del dret de la participació política.”

Volver a ACTUALIDAD