Actualitat

Carrizosa: “El que està fent la presidenta del Parlament és trumpista: soscavar les institucions des de les pròpies institucions”

by cscatalunya — 3 febrer 2022 @ 17:22
Comparte

El líder de Cs ha retret al PSC la seva “incoherència” per canviar la seva postura sobre l'escó de Juvillà

Parlament de Catalunya, dijous 3 de febrer de 2022. “El que està fent la presidenta del Parlament és trumpista: soscavar les institucions des de les pròpies institucions”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, en el ple extraordinari per debatre sobre la retirada de l’escó del diputat de la CUP, Pau Juvillà, tal com ordena la Junta Electoral Central (JEC) perquè “pretenen impugnar el que ja han decidit els jutges”.

Carrizosa ha defensat el “dret a pensar el que els doni la gana” però ha assegurat que “no tenen dret a gastar-se els diners públics per contractar els seus amiguets, a saltar-se les normes, a utilitzar els edificis de tots per penjar la propaganda política en època electoral, a parar el Parlament, a posar en perill als funcionaris del Parlament i d’Educació, a impedir que altres partits que pensen diferent a vostès posin carpes als pobles on vostès governen” perquè “no tenen dret a soscavar una institució com aquesta”.

El líder de Cs ha retret al PSC la seva “incoherència” per canviar la seva postura sobre l’escó de Juvillà i ha recalcat que Catalunya necessita “un partit de l’oposició que defensi els valors de la democràcia enfront d’un separatisme radical que, aposta pel conflicte permanent, per la victimització i el martiri per seguir alimentat aquest ‘procés’ que ens divideix i ens arruïna”. Finalment, Carrizosa ha sentenciat que “o els demòcrates ens oposem amb claredat als relats verinosos, als ‘teatrillos’, a les mercaderies avariades del populisme separatista o la decadència de Catalunya no hi haurà qui la pari”.

Volver a ACTUALIDAD