Actualitat

Martín Blanco demana la dimissió de Borràs “pel seu sectarisme, falta de transparència i pel desprestigi i la degradació que ha causat a la institució del Parlament”

by cscatalunya — 8 febrer 2022 @ 13:22
Comparte

El portaveu de Cs recorda que el conseller d’Educació “és el responsable últim” de que s'acati la sentència del TSJC sobre el 25% de castellà

Parlament de Catalunya, dimarts 8 de febrer de 2022. El portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Nacho Martín Blanco, ha demanat la dimissió de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, “pel seu sectarisme, falta de transparència i pel desprestigi i la degradació que ha causat a la institució del Parlament”. Martín Blanco ha assegurat que “el vodevil del cas Juvillà és la gota que ha fet vessar el got” i li ha retret que estigui “enganyant els votants independentistes” i perjudicant a tota la ciutadania de Catalunya. El diputat taronja ha dit que “tot el que està passant al Parlament de Catalunya és grotesc” i ha exigit a la presidenta de la cambra catalana “explicacions públiques més enllà de la Junta de Portaveus que és a porta tancada”. “Borràs acusava l’expresident del Parlament, Roger Torrent, de traïdor i ha acabat fent el mateix” ha dit Martín Blanco.

El portaveu de Cs ha recordat que el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, “és el responsable últim” de que s’acati la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) sobre el 25% d’hores lectives en castellà. Martín Blanco ha criticat que el conseller només hagi donat acusament de recepció al TSJC i no hagi explicat si acatarà la sentència quan té 2 mesos per aplicar-la. “Farà veure que desobeeix posant en risc als directors de centre” ha manifestat i ha lamentat que “s’utilitzi als funcionaris com a escuts humans”.

Volver a ACTUALIDAD