Actualitat

Anna Grau acusa a Laura Borràs d’exercir una presidència ‘Pinotxo’ en el Parlament de Catalunya

by cscatalunya — 14 febrer 2022 @ 10:05
Comparte

La diputada de Cs carrega contra la presidenta del Parlament per la seva falta de transparència i adverteix que “Cs no li passarà ni una”

Barcelona, dissabte 12 de febrer de 2022.- La diputada de Ciutadans (Cs) en el Parlament de Catalunya, Anna Grau, ha acusat la presidenta del Parlament, Laura Borràs, d’exercir una presidència PinotxoAnna Grau ha realitzat aquestes declaracions, juntament amb la presidenta del grup municipal de Cs a l’ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, després de visitar una carpa informativa de la formació liberal en el districte barceloní d’Horta-Guinardó. ´

La diputada de Cs ha carregat durant la seva intervenció davant els mitjans de comunicació contra la presidència del Parlament en entendre que existeix “una total falta de transparència” en la seva gestió parlamentària acusant-la directament de posar a la institució al seu servei. En aquest sentit ha explicat que Borràs ha convocat una junta de portaveus el dilluns “per a contraprogramar a Pere Aragonés”, per això ha tornat a recordar que “Ciutadans ha demanat que es gravi aquesta Junta de Portaveus en la qual Borràs haurà de donar explicacions sobre el cas Juvillà”. Grau ha remarcat la necessitat de “conèixer tota la veritat” del que ha succeït advertint que “Ciutadans no li passarà ni una a Borràs”. La diputada ha indicat que “no afluixarem a reclamar transparència” culpant a la Presidenta del Parlament d’haver situat al Parlament de Catalunya a la vora de la “autoimmolació” i “de la il·legalitat”.

La diputada liberal també s’ha referit a la situació del director de TV3, Vicent Sanchís, després de conèixer-se que s’ha saltat la Llei d’Incompatibilitats per a afavorir a un soci. Grau ha sol·licitat la seva dimissió, encara que ha reconegut que és una mica més simbòlic que real perquè com ha esmentat “a la presidència de Sanchís li queden dos ‘Telenotícies’” concretant així mateix que “Sanchís hauria d’haver dimitit fa molt temps”. Grau ha assenyalat que, tot i que la seva presidència arriba al final, “la seva responsabilitat no acaba amb el càrrec” per aquest motiu ha avançat que “Cs continuarà investigant el finançament extremadament opac dels mitjans de comunicació públics a Catalunya”.

Per la seva banda, la líder de Cs en el consistori barceloní, Luz Guilarte, també s’ha referit a la falta de transparència en la gestió pública, en aquest cas de l’Ajuntament de Barcelona. Per a l’edil, la imputació d’Ada Colau suposa “un desprestigi per a la ciutat” recordant que serà la primera vegada que un alcalde de la ciutat ha de declarar davant un jutge ostentant el seu càrrec. Guilarte ha acusat a Colau d’ “intentar fugir de les seves responsabilitats” i de “voler evitar donar explicacions de la seva gestió” alertant que les males pràctiques del govern municipal són “marca de la casa”. “Colau i els Comuns han fet de l’ajuntament de Barcelona un arbre genealògic de l’endollisme, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD