Actualitat

‘Compromís amb els Municipis’, lema de la Convenció Municipal de Ciutadans de Catalunya

by cscatalunya — 17 febrer 2022 @ 13:41
Comparte

Carrizosa presenta la convenció municipal de Cs que se celebrarà a Lloret de Mar del 25 al 27 de febrer

Barcelona, dijous 17 de febrer de 2022.- El líder de Ciutadans en el Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha presentat aquest dijous la Convenció Municipal de la seva formació política l’eslògan de la qual serà Compromís amb els Municipis’ i que pretén “remarcar que la gran opció constitucionalista a Catalunya és Ciutadans”, segons ha explicat el líder de Cs. La formació liberal celebrarà la seva convenció a Lloret de Mar (Girona) del 25 al 27 de febrer, tal com ha donat a conèixer Carlos Carrizosa, juntament amb els representants de Cs dels deu municipis més poblats de Catalunya.

En la seva intervenció davant els mitjans de comunicació, Carrizosa ha explicat que “Cs és la garantia del canvi constitucionalista en els ajuntaments de Catalunya” especificant que la formació taronja és “l’única alternativa possible i real al PSC en molts ajuntaments”, especialment a l’Àrea Metroplitana de Barcelona segons ha subratllat. Carlos Carrizosa ha recordat que actualment Ciutadans té presència en més del 80% del territori català però ha fixat com a objectius per a la formació de cara a les eleccions del 2023 “consolidar la presència municipal que ja tenim i ampliar-la a altres zones com Osona, la Catalunya Central i en algunes comarques de Girona”.

Sobre la convenció, el líder de Cs ha avançat que les jornades comptaran amb la participació de diversos membres destacats de la formació com Inés Arrimadas, Edmundo Bal, Begoña Villacís, Jordi Cañas, així com amb representants del món local a Catalunya i del partit liberal europeu. Segons ha manifestat Carrizosa, la convenció servirà per a “remarcar que la gran opció constitucionalista a Catalunya és Cs” i per a “impulsar un projecte municipal basat en la defensa dels drets i llibertats, la seguretat, la capacitat de gestió, la baixada d’impostos, l’impuls a les ajudes als autònoms i petits comerciants i uns serveis públics eficients”.

Per part seva, la presidenta del grup municipal de Cs a l’ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, ha destacat que els edils de Cs “són garantia de bona gestió i d’aportar solucions als problemes veïnals”. Guilarte ha recalcat que tots els regidors de la formació taronja “tenim un compromís diari amb els nostres veïns” destacant “la vocació de servei, el compromís i la proximitat”.

Volver a ACTUALIDAD