Actualitat

Martín Blanco: “Borràs no pot seguir ni un segon més al capdavant d’una institució com el Parlament de Catalunya que està degradant constantment”

by cscatalunya — 20 febrer 2022 @ 14:05
Comparte

El diputat taronja denuncia “la corrupció de l'Ajuntament de l’Hospitalet duta a terme per Núria Marín” i ha criticat “la doble vara de medir del PSC”

L’Hospitalet de Llobregat, diumenge 20 de febrer de 2022. “Borràs no pot seguir ni un segon més al capdavant d’una institució com el Parlament de Catalunya que està degradant constantment”. Així ho ha afirmat el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Nacho Martín Blanco, en una roda de premsa oferta des de la Farga de l’Hospitalet de Llobregat amb motiu de la celebració del Dia d’Andalusia a la ciutat. El diputat liberal ha celebrat que aquesta setmana es debati en seu parlamentària “la reprovació de la presidenta del Parlament, una acció que el Grup Parlamentari de Cs ha aconseguit que s’elevi a Ple”.

Martín Blanco ha manifestat que “el que ha fet la senyora Borràs en les últimes setmanes és absolutament inadmissible en democràcia”, atès que “ha menyspreat el pluralisme i la neutralitat del Parlament de Catalunya” i “s’ha manifestat tallant il·legalment la Meridiana, una de les artèries principals de Barcelona contra el criteri del propi Govern de la Generalitat”. Martín Blanco ha sentenciat que “és imprescindible que algú que menysprea les institucions sigui reprovada pel Parlament de Catalunya”

Finalment, el diputat taronja ha denunciat “la corrupció de l’Ajuntament de l’Hospitalet duta a terme per Núria Marín” i ha criticat “la doble vara de mesurar del PSC, que no té objecció a exigir dimissions quan s’acusa altres partits, però que no ho fan quan els afecta a ells”.

 

Volver a ACTUALIDAD