Actualitat

Carrizosa sobre l’absència d’Aragonès a la conferència de presidents: “Vostè és el president d’una CCAA, no deixi la cadira buida, per això se li paga el sou amb els diners de tots els catalans”

by cscatalunya — 23 febrer 2022 @ 10:32
Comparte

El diputat de Cs, Matías Alonso, exigeix al conseller d’Interior que “deixi de permetre els talls arbitraris a la Meridiana” de Barcelona

Parlament de Catalunya, dimecres 22 de febrer de 2022. “Sr. Aragonès, vostè és el president d’una comunitat autònoma, no faci campana, no deixi la cadira buida, per això se li paga el sou amb els diners de tots els catalans, no només dels que el van votar a vostè”. Així li ho ha dit el líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Carlos Carrizosa, al president de la Generalitat, Pere Aragonès, després de que hagi confirmat que no assistirà a la conferència de presidents que se celebrarà a Canàries. Carrizosa li ha assegurat que “sap que, si normalitza les relacions amb el govern d’Espanya i la resta de comunitats autonòmiques, s’acaba la mòmia procesista”.

Carrizosa ha defensat que en aquesta cita han de tractar-se qüestions importants com el “finançament autonòmic, el corredor del mediterrani, la repartició dels fons europeus i els Jocs Olímpics d’hivern” i ha manifestat que Aragonès “detesta la foto de la normalitat, però en canvi lo paranormal li encanta” referint-se al “pacte nacional per a l’erradicació de l’espanyol a Catalunya”, la mesa del diàleg o el Consell de la República. Carrizosa ha afegit que “de tot el paranormal participa en canvi de lo normal, no”. “Assumeixi el seu paper de president autonòmic i posi’s a treballar” ha sentenciat el president de Cs.

Per la seva banda, el diputat de Cs, Matías Alonso, ha exigit al conseller d’Interior, Juan Ignasi Elena, que “deixi de permetre els talls arbitraris a la Meridiana” de Barcelona i li ha retret que els governs successius s’excedeixin en la seva “funció jurisdiccional” “reinterpretant sentències i interpretant les lleis a la carta”. Segons Alonso, aquest “model de societat és l’antítesi a la democràcia” i li ha recordat al conseller que ha de “governar per a tots”, salvaguardant “els drets i llibertats de tots”.

 

Volver a ACTUALIDAD