Actualitat

Martín Blanco: “És un exercici de tirania per part de la majoria separatista del Parlament que ens impedeixi presentar un dictamen davant el CGE”

by cscatalunya — 23 febrer 2022 @ 17:56
Comparte

El portaveu de Cs anuncia una denúncia davant els tribunals per prevaricació

Parlament de Catalunya, dimecres 23 de febrer de 2022. “És un exercici de tirania per part de la majoria separatista del Parlament que ens impedeixi presentar un dictamen davant el Consell de Garanties Estatutàries (CGE)”. Així ho ha denunciat el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Nacho Martín Blanco, durant el debat sobre la llei d’emergència habitacional, després que la Mesa del Parlament hagi rebutjat la petició de dictamen sobre aquesta llei presentada per la formació liberal conjuntament amb el grup mixt. Martín Blanco ha assegurat que és “un nou atropellament que limita els nostres drets com a diputats”. El diputat taronja ha explicat que perquè el debat sobre aquesta llei fos “respectuós amb la pluralitat”, hauria d’haver-se fet “després de sentir el CGE” perquè existeixen “vicis d’inconstitucionalitat”.

El portaveu de Cs ha anunciat una denúncia davant els tribunals per prevaricació i ha assegurat que la seva formació no participaria en la votació. Martín Blanco ha lamentat que els partits que governen Catalunya “estan degradant la democràcia” i ha criticat que “només els interessa la confrontació amb les institucions democràtiques de dret i amb Espanya”, la qual cosa és “pur populisme” ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD