Actualitat

Ciutadans demana una comissió d’investigació de “les irregularitats polítiques i financeres” de la CCMA

by cscatalunya — 25 febrer 2022 @ 11:34
Comparte

Martín Blanco critica “el catetisme provincià i anticlericalisme passat de moda” del programa ‘Bricoheroes’ de TV3 després d'insultar als andalusos

Parlament de Catalunya, divendres 25 de febrer de 2022. La diputada de Ciutadans (Cs), Anna Grau, ha demanat una comissió parlamentària d’investigació de “les irregularitats polítiques i financeres” de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Grau ho ha anunciat a la comissió de control de la CCMA després d’explicar que ha sol·licitat “còpies de tots els contractes de TV3 que fan mala olor”. La diputada taronja li ha retret al director de la televisió de Catalunya, Vicent Sanchis, que “no és només un manat de la maquinària procesista sinó que vostè mateix s’ha pogut omplir presumptament les butxaques amb ella”. Per a Grau, aquest mitjà de comunicació públic és “una centrifugadora dels comptes més foscos i més opacs del ‘procés’” i ha posat com a exemple les productores Triacom i Mediapro, “aquesta favorita de Midas que cada vegada que està a punt d’arruïnar-se, li cau damunt un munt de diners públics” ha dit. La diputada liberal ha demanat el suport del PSC per a impulsar aquesta comissió d’investigació al Parlament.

Per la seva banda, el portaveu de Cs, Nacho Martín Blanco, ha criticat “el catetisme provincià i anticlericalisme passat de moda” del programa ‘Bricoheroes’ de TV3 després de tornar a insultar als andalusos. El diputat taronja ha assegurat sentir “vergonya de cara a dins i de cara a fora” que la televisió pública catalana aboqui “aquests disbarats”. Segons Martín Blanco, aquest “menyspreu és un sac de prejudicis i tòpics que res té a veure amb la realitat dels ciutadans d’Andalusia”. “Estem farts i cansats de que la televisió pública normalitzi aquesta actitud supremacista” ha manifestat.

Volver a ACTUALIDAD