Actualitat

Martín Blanco denuncia que les noves delegacions del Govern a l’exterior “són un malbaratament de fons públics en un moment de crisi econòmica”

by cscatalunya — 8 març 2022 @ 13:26
Comparte

El portaveu de Cs demanarà en el proper ple la reprovació del conseller d’Educació per la seva gestió “impresentable” del canvi en l’inici del curs escolar

Parlament de Catalunya, dimarts 8 de març de 2022. El portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Nacho Martín Blanco, ha denunciat que les noves delegacions del Govern a l’exterior “són un malbaratament de fons públics en un moment de crisi econòmica” i ha afegit que “els nacionalistes tenen la voluntat de fer com si fossin un estat”, el que “genera inseguretat jurídica, inestabilitat econòmica i un perjudici pels cabals públics”. Martín Blanco ha explicat que les oficines d’acció del Govern que són de promoció econòmica i cultural són equiparables al que tenen altres comunitats autònomes, però no és el cas d’aquestes “ambaixades” que “només fan propaganda a l’exterior de la causa separatista”.

El portaveu de Cs demanarà, en el proper ple, la reprovació del conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, per la seva gestió “impresentable” del canvi en l’inici del curs escolar. Martín Blanco ha dit que “no escoltar als pares, ni als professors, ni a les direccions dels centres són prou motiu per considerar que la gestió del conseller ha estat un desastre”.

D’altra banda, i coincidint amb el 8-M, el diputat taronja ha anunciat que la seva formació ha registrat una proposició de llei de modificació a la llei 5/2008, de 24 d’abril, del dret de les dones a eradicar la violència masclista per la instauració d’unitats de valoració forense integral. Martín Blanco ha assegurat que són unitats “fonamentals” pel procés judicial “per poder escatir les circumstàncies en les que s’ha produït maltractaments a dones”.

Volver a ACTUALIDAD