Actualitat

Carrizosa: “Sánchez pren per ximples als espanyols imputant la pujada de l’IPC a Putin”

by cscatalunya — 12 març 2022 @ 20:43
Comparte

· El líder de Cs a Catalunya afirma que “Ciutadans és l’únic partit a Espanya que no governa amb populistes”

Lleida, dissabte 12 de març de 2022. “Sánchez pren per ximples als espanyols imputant la pujada de l’IPC a Putin”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (Cs) en el Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, després que aquesta setmana Pedro Sánchez culpés a Vladimir Putin de la pujada de l’Índex de Preus al Consum (IPC) a Espanya. “L’IPC està pujant a Espanya des de fa mesos, no és cosa de les últimes dues setmanes”, ha afirmat Carrizosa, qui ha denunciat que “la pujada del 8% en l’IPC és molt major que en països del nostre entorn”, la qual cosa suposa “una pèrdua de diners per als espanyols, que veuen com cada vegada els preus dels productes són més cars”. Per això, Carrizosa ha demanat “que es deflacti l’IRPF per  adaptar-lo a la inflació i alleujar la pèrdua de poder adquisitiu”.

El líder de Cs a Catalunya també ha demanat a Pedro Sánchez que “trenqui el seu pacte de govern amb Podemos”, els qui “estan avergonyint a tots els espanyols amb el suport que alguns ministres estan prestant a la claudicació d’Ucraïna”. Carrizosa considera que “ha de construir-se una alternativa perquè el govern d’Espanya no estigui condicionat per un partit populista com Podemos” i per això proposa“una coalició centrada que doni cabuda a socialdemòcrates, conservadors i liberals”.

Finalment, el líder del partit liberal a Catalunya ha criticat que a Castella i Lleó “s’hagi canviat un govern moderat per un altre amb populistes de dretes”. “Ciutadans és l’únic partit a Espanya que no governa amb populistes. Tant el Partit Socialista amb Podemos com el Partit Popular amb VOX han demostrat que governen amb populistes”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD