Actualitat

Grau: “TV3 s’ha quedat més en una arma de guerra que de consens”

by cscatalunya — 27 maig 2022 @ 10:41
Comparte

La diputada de Cs qüestiona la “llibertat d'expressió” dels mitjans públics catalans i la seva “doble vara de mesurar” a l'hora de triar convidats

Parlament de Catalunya, divendres 27 de maig de 2022. “TV3 s’ha quedat més en una arma de guerra que de consens”. Així li ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament, Anna Grau, al director adjunt de TV3, Sigfrid Gras, en la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), quan li ha preguntat sobre l’ús del castellà a la televisió pública catalana. Grau li ha recordat que ella mateixa va denunciar que en el FAQS “s’havia donat l’ordre de no trucar a tertulians que no parlessin el català” i li ha recomanat que “abans que qualsevol dia un tribunal demani un 25% de castellà a TV3 i a Catalunya Ràdio, surti vostè a anunciar que el castellà serà llengua curricular i d’aprenentatge a TV3” ha ironitzat Grau.

La diputada de Cs ha qüestionat també la “llibertat d’expressió” dels mitjans públics catalans i la seva “doble vara de mesurar” a l’hora de triar convidats. Per a Grau, que es convidi a persones com Gonzalo Boye, Arnaldo Otegi o l’excomissari Villarejo demostra que “els delinqüents triomfen en prime time i en canvi se silencia als mansos de cor”. La diputada taronja també ha lamentat que TV3 tingui “abonada a una energúmena com Pilar Carracelas, capaç de dir feixista a Jordi Sabaté, un malalt d’ELA, i d’acusar-lo d’aprofitar-se de la seva malaltia”.

Volver a ACTUALIDAD