Actualitat

Aldo Ciprian serà el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Sant Cugat del Vallès a les eleccions municipals de 2023

by cscatalunya — 31 maig 2022 @ 17:33
Comparte

El president taronja, Carlos Carrizosa, assegura que “Cs ha estat la veu dels constitucionalistes que viuen a Sant Cugat”

Sant Cugat del Vallès, dimarts 31 de maig de 2022. Ciutadans (Cs) ha anunciat que Aldo Ciprian serà el candidat a l’alcaldia de Sant Cugat del Vallès a les eleccions municipals de 2023. Ha estat el president de Cs al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit a Catalunya de confiar en Ciprian per a encapçalar la pròxima llista municipal de la formació liberal a Sant Cugat. Carrizosa ha destacat que Ciprian i el seu equip “han fet un treball extraordinari des de les últimes eleccions del 2019” impulsant “iniciatives que són bones per a la gent” com a “mocions en favor dels animals domèstics o peticions perquè funcionin els CAPS”. El president taronja ha remarcat que “Cs ha estat la veu dels constitucionalistes que viuen a Sant Cugat” perquè “no estan ni PP ni Vox” i del “PSC que és un aliat d’ERC i de la CUP en aquest ajuntament no podia esperar-se una defensa dels valors de la Constitució”. Carrizosa ha recordat que la formació liberal va ser qui va aconseguir la retirada de la façana del consistori d’“una pancarta que trencava clarament la neutralitat de l’edifici públic”. El líder de Cs a Catalunya ha parlat de “bones perspectives” per al partit en els pròxims comicis municipals. “Hi ha molts ciutadans que volen que es faci política des de la proximitat i des de la no professionalitat” i “és el que marca la diferència en el nostre partit” ha explicat Carrizosa.

Ciprian, de 51 anys, és enginyer industrial superior i autònom, afiliat a Ciutadans des de la seva fundació el 2006 i és el portaveu del grup municipal a l’ajuntament de Sant Cugat del Vallès des del 2015. Ciprian ha destacat que la seva formació ha estat “l’única al peu del canó defensant el constitucionalisme” perquè “el PSC sempre mira a una altra banda”. El regidor taronja ha assegurat que “la política municipal es fa dia a dia, no sis mesos abans de les eleccions”. Ciprian, qui es defineix com “una persona molt activa”, ha recordat que ha estat en els consells de barri i en els plenaris “batallant” pel que creu just. “El moment de les majories absolutes ha acabat” ha dit i ha afegit que “el tenir el major nombre de representants en el plenari ens donarà avantatge per aconseguir el nostre propòsit que és millorar la vida dels veïns” ha sentenciat el portaveu taronja a Sant Cugat.

Volver a ACTUALIDAD