Actualitat

Juan José Pérez serà el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Martorell a les eleccions municipals de 2023

by cscatalunya — 1 juny 2022 @ 16:52
Comparte

El president de Cs, Carlos Carrizosa, destaca les fites aconseguides per Pérez i la seva defensa de la constitució i els principis liberals i de centre

Martorell, dimecres 1 de juny de 2022.- Ciutadans (Cs) ha anunciat que Juan José Pérez Busto serà el candidat a l’alcaldia de Martorell a les eleccions municipals de 2023. Ha estat el president de Cs al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit a Catalunya de confiar en Pérez per a encapçalar la pròxima llista municipal de la formació liberal a Martorell. Carrizosa ha destacat el treball que Pérez ha desenvolupant durant el mandat actual perquè “ha fet una política molt apegada al territori impulsant mocions i iniciatives que han tingut bona acollida a l’Ajuntament, com la reglamentació dels patinets elèctrics, mesures contra l’ocupació il·legal i propostes relacionades amb l’FP dual i el centre d’FP del sector de l’automòbil”. El president dels liberals catalans també ha destacat de Pérez la seva defensa de la constitució i els principis liberals i de centre “que són compartits per molta gent de Martorell”.

Pérez, de 63 anys, casat i amb dos fills, és l’actual portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Martorell. Format en Economia i Dret, actualment està jubilat però ha dedicat la seva trajectòria professional al sector bancari, començant l’any 1981 al Banc Santander i arribant a dirigir oficines a Sabadell, Manresa i Barcelona; a més, a través del programa EFEC, de la Fundación Instituto de Estudios Financieros, ofereix tallers d’educació financera a alumnes de 4rt d’ESO, escoles d’adults i centres penitenciaris. Inscrit a Ciutadans des de l’octubre de 2017, va esdevenir regidor a Martorell en les darreres eleccions i es torna a presentar perquè “nosaltres portem fent campanya electoral des de l’endemà que prenem possessió del càrrec”. Sobre aquest tema, s’ha mostrat satisfet “per la bateria de mocions i iniciatives que hem tirat endavant en benefici de totes les persones” del municipi, però ha assenyalat que encara queden reptes pendents que afecten la seguretat, especialment a l’augment de patrulles de Mossos d’Esquadra, o “bé la finalització de l’estació intermodal de Renfe-FGC”.

 

Volver a ACTUALIDAD