Actualitat

José María Cano serà el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Premià de Mar a les eleccions municipals de 2023

by cscatalunya — 11 juny 2022 @ 20:56
Comparte

Carrizosa ha destacat que “Cano és un gran candidat i és l’exemple del que hauria de ser la política moderna, és un autònom que sap el que és aixecar la persiana cada dia i com costen les coses”

Premià de Mar, dissabte 11 de juny de 2022. Ciutadans (Cs) ha anunciat que José María Cano serà el candidat a l’alcaldia de Premià de Mar a les eleccions municipals de 2023. Ha estat el president de Cs al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit de confiar en Cano per a encapçalar la pròxima llista municipal de la formació liberal a Premià de Mar. Carrizosa ha destacat que “Cano és un gran candidat i és l’exemple del que hauria de ser la política moderna, és un autònom que sap el que és aixecar la persiana cada dia i com costen les coses”.  El portaveu liberal s’ha mostrat “molt content per com Ciutadans ha cobert tot el ventall de necessitats que poden tenir els veïns”. En aquest sentit ha destacat propostes com la “implantació de la teleassistència, la lluita contra la desconnexió digital, la instauració de mitjans de formació per a que els joves tinguin més facilitats per trobar feina o el subvencionament dels llibres de text pels infants”. Per altra banda, Carrizosa ha denunciat que “els veïns han hagut de fer guàrdia per a que no els ocupin els pisos” i “la falta de manteniment als carrers” i confia en aconseguir uns bons resultats a les pròximes eleccions municipals per “evitar que l’Ajuntament caigui en mans de populismes d’esquerra”.

 

Cano, de 53 anys, és economista de professió i es va afiliar al partit taronja l’any 2014. Des de l’any 2015 és regidor a l’Ajuntament de Premià de Mar i entre els anys 2015 i 2018 fou Conseller Comarcal i Diputat al Parlament de Catalunya durant la XII legislatura. En la seva intervenció ha agraït la confiança que el partit i tots els afiliats de Premià de Mar li han atorgat. Per altra banda, ha destacat que “l’equip de Ciutadans està format per veïns de Premià de Mar, gent que va passar de la queixa a la proposta per a canviar la ciutat”. “Amb Miquel Buch això no era un ajuntament, era un aparador de l’independentisme amb un PSC que només era una muleta de l’independentisme i aplaudia quan es deia que es faria un escarni contra la caserna de la Guardia Civil”, ha denunciat Cano. Per últim, el regidor liberal ha exposat que “Ciutadans busca el benestar dels veïns, que les famílies estiguin bé, el poble estigui net i arreglat i els ciutadans se sentin atesos” i s’ha compromès en “seguir treballant perquè Premià de Mar millori dia a dia”.

Volver a ACTUALIDAD