Actualitat

Carrizosa a Aragonès: “La seva crisi és una pantomima; passi el que passi té garantit el flotador de Illa i dels Comuns”

by cscatalunya — 5 octubre 2022 @ 11:15
Comparte

La diputada Anna Grau reivindica la institució de la Corona i del “rei, heroi de molts catalans que volem llibertat, igualtat i fraternitat”

Parlament de Catalunya, dimecres 5 d’octubre de 2022. “La seva crisi és una pantomima; passi el que passi té garantit el flotador de Illa i dels Comuns”. Així li ho ha dit el president de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, al president de la Generalitat, Pere Aragonès, a la sessió de control al Govern. Carrizosa ha afegit que “el socialisme sempre està disposat a prolongar l’oasi pútrid de la política catalana” i ha lamentat que “en 40 anys no hi ha hagut a Catalunya un veritable canvi polític”. El líder liberal ha criticat que el líder del PSC, Salvador Illa, hagi pactat els seients del Consell de Garanties Estatutàries, TV3 i la Sindicatura de Greuges, i que hagi contribuït a “l’exclusió del castellà a les aules”. “Són socis del nacionalisme en el poder, tingui el signe que tingui, a dreta o a esquerra, són el soci recanvi” ha assegurat el líder taronja.

El president de Cs ha preguntat a Aragonès si hi haurà “pressupostos amb mesures de tall liberal” com proposa el conseller d’Economia, Jaume Giró. En aquest sentit, ha retret al president català que continuï “asfixiant als catalans a impostos mentre les hipoteques, els lloguers, la cistella de la compra i el preu de l’energia creixen per la crisi global”. “Ens aniria millor amb un govern capaç d’ajudar les classes mitjanes i treballadores a afrontar la crisi amb receptes de tall liberal” ha explicat Carrizosa.

Per la seva banda, la diputada de Cs, Anna Grau, ha reivindicat la institució de la Corona i del “rei, heroi de molts catalans que volem llibertat, igualtat i fraternitat” ha dit. Grau ha criticat els “desaires, exabruptes i menyspreus de l’autoproclamada Generalitat republicana” a Felip VI i ha defensat que “és el rei de tots els espanyols, dels que viuen a Catalunya” agraint el seu paper el 3 d’octubre de 2017. La diputada taronja també ha defensat l’organització estudiantil S’ha Acabat que “ja ha aguantat un rècord d’agressions en campus universitaris catalans” i que ha rebut l’assenyalament de la consellera d’Universitats, Gemma Geis, qui els ha acusat de “violents”.

Volver a ACTUALIDAD