Actualitat

Frans Avilés serà el candidat de Ciutadans a l’alcaldia d’El Masnou a les eleccions municipals de 2023

by cscatalunya — 15 octubre 2022 @ 11:26
Comparte

· El portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya ha exposat que ““en els últims anys s’ha pogut demostrar que tenim un projecte dedicat als problemes dels ciutadans””

El Masnou, dissabte 15 d’octubre de 2022.- Ciutadans (Cs) ha anunciat que Frans Avilés serà el candidat a l’alcaldia d’El Masnou a les eleccions municipals de 2023. Ha sigut el portaveu de Cs al Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, qui ha fet pública la decisió del Comité Autonòmic del partit de confiar en Avilés per a tornar a encapçalar la pròxima llista municipal de la formació liberal a El Masnou perquè “en els últims anys s’ha pogut demostrar que tenim un projecte dedicat als problemes dels ciutadans”. “A Ciutadans ens preocupem pels problemes reals dels veïns de El Masnou”, ha defensat Martín Blanco, qui ha denunciat que “Ciutadans ha presentat en aquest mandat un pla contra l’ocupació i ha estat l’únic partit que ha defensat aquest protocol, mentre la resta de grups municipals l’han refusat per motius purament sectaris”. “Si hi ha algú que es preocupa pels problemes quotidians dels veïns de El Masnou, i més després de la pandèmia i enmig de la crisi que ens afecta a tots, aquest partit és Ciutadans”, ha declarat.

 

Avilés (1978), és llicenciat en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya i advocat de professió, actualment és el portaveu de Cs a l’Ajuntament d’El Masnou i es torna a presentar a l’alcaldia per “seguir impulsant mesures que repercuteixin en el benestar de la ciutadania”. “Com a partit liberal sabem que un pilar de la llibertat és la seguretat. Sense seguretat no pot haver llibertat”, ha declarat Avilés. “Hem sigut l’únic partit que s’ha preocupat per la delinqüència que ha generat el Centre de Menors no Acompanyats que s’ha instal·lat a El Masnou i que des del primer dia està massificat”

 

Per últim, ha sentenciat que “la il·lusió pel projecte segueix intacta, ja que hi ha molt treball per fer a la ciutat i a Ciutadans volem realitzar-lo, aquest és el nostre gran compromís”

 

Volver a ACTUALIDAD