Actualitat

Arrimadas: “Santa Coloma no pot ser ni el mas dels socialistes ni el laboratori de Rufián”

by cscatalunya — 15 octubre 2022 @ 11:40
Comparte

· “L'equip de govern es preocupa d'afermar els nius de malbaratament i enchufisme mentre els barris estan oblidats”, ha exposat l'alcaldable de Ciutadans a la ciutat, Dimas Gragera

Santa Coloma de Gramanet, dissabte 15 d’octubre de 2022.- “Santa Coloma no pot ser ni el mas dels socialistes ni el laboratori de Rufián. Aquí hi ha molta gent treballadora que es mereix oportunitats”. Així s’ha pronunciat la presidenta de Ciutadans (Cs) a la presentació de Dimas Gragera com a alcaldable del partit al municipi català davant 300 assistents. “Dimas és una persona del municipi, una persona que porta anys i anys treballant carrer a carrer i barri a barri un projecte per a aquesta ciutat, demostrant que té una alternativa per a Santa coloma”, ha exposat Arrimadas, qui ha afegit que “ara arriba l’hora de la veritat, el mes de maig serà una oportunitat històrica per a Santa coloma, una oportunitat per a tenir un projecte de ciutat ambiciós modern reformista i valent que és el que necessiten els barris d’aquesta ciutat”.

 

La presidenta dels liberals a Espanya ha advocat per recuperar “un municipi com a Santa Coloma que ha estat oblidat i menyspreat pel separatisme i pel socialisme durant dècades”. “Votar a Dimas i votar a Ciutadans és que a Santa coloma hi hagi més seguretat, més ocupació, més oportunitats i menys endollats. Jo crec que amb aquestes qüestions la gent de Santa Coloma podrà viure molt millor del que viu ara i per descomptat això és el mínim que es mereixen”, ha continuat.

 

Arrimadas ha sentenciat que “l’únic vot que a Santa Coloma i al conjunt de Catalunya i d’Espanya serveix per a frenar el separatisme i per a frenar a aquest bipartidisme voraç que no fa més que repartir-se als jutges i als càrrecs d’Estat és Ciutadans”.

 

L’alcaldable de Ciutadans a Santa Coloma de Gramanet, Dimas Gragera, ha volgut agrair el suport de la direcció del partit, dels seus companys d’agrupació i de tota la ciutadania del municipi. “Els veïns ens parlen d’una ciutat oblidada pel govern, d’uns barris totalment desmillorats, de falta de seguretat i de falta de suport al comerç local. L’equip de govern es preocupa d’afermar els nius de malbaratament i endollisme mentre els barris estan oblidats”, ha exposat Gragera. “Nosaltres presentem un augment de la seguretat en els barris, un pla de xoc de més de 16 milions d’euros per a recuperar els barris i ajudes al sector productiu de la ciutat, tant al comerç local com als autònoms que aixequen cada dia la seva persiana”.

 

Sobre la presentació de Rufián a les eleccions municipals el candidat liberal ha exposat que “nosaltres no mirem pel retrovisor nosaltres estem mirant per a governar aquest govern amb tot el que hem construït aquests anys barri a barri, carrer a carrer al costat dels nostres veïns”.

 

Finalment, Dimas ha cridat a l’acció a tots els veïns de la ciutat i ha fet públics una sèrie de compromisos que assumiran entre els que es troben “una reducció de sous polítics, una reducció de càrrecs de confiança, la limitació de mandats a 8 anys, la renúncia al cotxe oficial i el compromís personal dels candidats de viure en Santa Coloma mentre exercim la nostra tasca”.

Volver a ACTUALIDAD