Actualitat

David Expósito serà el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Premià de Dalt a les eleccions municipals de 2023

by cscatalunya — 15 octubre 2022 @ 13:29
Comparte

·El portaveu de Ciutadans en el Parlament de Catalunya s'ha mostrat optimista a “repetir o millorar els resultats que va aconseguir el partit l'any 2019”

Premià de Dalt, dissabte 15 d’octubre de 2022.- Ciutadans (Cs) ha anunciat que David Expósito serà el candidat a l’alcaldia de Premià de Dalt a les eleccions municipals de 2023. Ha sigut el portaveu de Cs al Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, qui ha fet pública la decisió del Comité Autonòmic del partit de confiar en Expósito per a tornar a encapçalar la pròxima llista municipal de la formació liberal a Premià de Dalt perquè “porta anys fent una tasca encomiable treballant per als veïns de la ciutat”. “A Premià de Dalt portem anys realitzant una oposició constructiva, una oposició útil per a combatre els principals problemes que té el municipi en temes com la seguretat”, ha declarat Martín Blanco. El diputat liberal ha denunciat que “a Premià tenim un CAP que ha estat un any fora de funcionament, la qual cosa ha causat un gran perjudici per a tots els veïns, mentre l’equip de govern està en altres coses”. Finalment, Martín Blanco s’ha mostrat optimista a “repetir o millorar els resultats que va aconseguir el partit l’any 2019”.

Expósito, de 45 anys, és tècnic superior en programació i actualment és director de compres i logística d’una empresa cosmètica, regidor de Cs a l’Ajuntament de Premià de Dalt des de 2017, actualment és el portaveu de la formació en el consistori. El regidor ha volgut agrair la confiança dipositada en la seva persona pel Comitè Autonòmic, pels membres de la formació al municipi i pels veïns. Expósito considera que “Ciutadans a Premià de Dalt és un partit totalment necessari, ja que som l’únic partit que ha fet front al nacionalisme al consistori mentre que el PSC ha estat la crossa de Junts”.

 

Volver a ACTUALIDAD