Actualitat

Roberto Martín serà el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Rubí a les eleccions de 2023

by cscatalunya — 22 octubre 2022 @ 16:56
Comparte

· El president de Cs, Carlos Carrizosa, assegura que la formació liberal és la garantia que pot evitar que “aquest Ajuntament acabi amb un pacte de PSC i ERC”

Rubí, dissabte 22 d’octubre de 2022.- Ciutadans (Cs) ha anunciat que Roberto Martín serà el candidat a l’alcaldia de Rubí a les eleccions municipals de 2023. Ha sigut el president de Cs al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, qui ha fet pública la decisió del Comité Autonòmic del partit de confiar en Martín perquè “ha tingut una bona gestió, ha incorporat gent jove a l’equip municipal, és un home que té una mentalitat molt regeneradora per a un Ajuntament on porten governant les mateixes persones des de fa més de 30 anys i s’ha centrat en les qüestions que importen a la gent de Rubí, com per exemple crear un pla antiokupació”. A més, Carrizosa ha assegurat que Cs és la garantia que podrà evitar que “aquest Ajuntament acabi amb un pacte de PSC i ERC”.

Martín, de 41 anys, és periodista i actualment és el portaveu de Cs a l’Ajuntament de Rubí. Es torna a presentar a les eleccions amb un programa molt clar que abordarà la inseguretat, la neteja de la ciutat, la construcció d’habitatge protegit i l’apertura de microcrèdits per a comerciants, autònoms i petites empreses per tal que puguin contractar personal i rebaixar l’actual taxa d’atur, que se situa en l’11%.

“Hem denunciat permanentment la inseguretat que pateixen els nostres barris perquè és estrany el punt de la ciutat on no hàgim patit un conflicte, hem demanat treballar conjuntament un pla contra l’okupació, volem que els veïns se sentin lliures d’aquestes màfies que fan negoci i pertorben els barris però el govern ha votat sempre en contra d’aquestes mocions”, ha explicat. Respecte d’aquest tema, Martín també ha remarcat la necessitat d’augmentar el nombre de policies locals i dotar-los de major seguretat jurídica.

L’alcaldable liberal ha recordat que des de la formació liberal s’ha demanat la reducció de l’ibi en un 5% “com a deferència cap als veïns” tota vegada que el govern actual està deixant una ciutat bruta i poc mantinguda i no està solucionant els problemes d’infraestructures. “Necessitem un pla de manteniment d’acord amb el que els veïns inverteixen i la neteja no està funcionant, tenim plagues de rates i paneroles”, ha indicat.

Martín s’ha compromès a construir habitatge protegit al municipi davant l’encariment dels preus de lloguer que s’ha produït i també a obrir una línia de finançament a comerciants, petites empreses i restauradors per tal que puguin contractar personal i reduir la taxa d’atur del municipi.

Volver a ACTUALIDAD